Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Marzena

co zrobić gdy moja przyjaciółka molestuje swojego synka seksualnie

Polecane posty

Gość gość Marzena

Nakryłam ją niespodziewanie gdy byłyśmy razem na imieninach . Otóź moja przyjaciółka bierze do ust siusiaka swojego 6 letniego synka . Gdy ją nakryłam na tym przyznała mi sie ze robi również inne rzeczy np. Posadza synka tak aby ich narządy sie dotykały . Nie wiem co zrobić przecież to moja przyjaciółka .

Gość gość
Szkoda ze moja mama mi tak nie robiła :(

Gość gość
?!! jakbym cos takiego zobaczyla, to juz bym nigdy takiej osoby nie nazwala przyjaciolka... ty glupia jakas jestes?

Gość gość
Oj tam oj tam . Mój kumpel samotnie wychowuje 8 letnią córkę i od zawsze się z nią kąpał i nauczył ją myć tatusiowi siusiaka i to normalne .

Gość gość Marzena
Nie jestem głupia . Gdyby robiła to na przymus to bym interweniowała ale dziecko to bardzo lubi takie pieszczotki . Sama sie tak podjarałam źe byłam cała spocona i myślę sobie źeby zaproponować przyjaciółce pomoc w opiece syna gdy nie będzie miała go z kim zostawić .

Gość gość
Prowo jakiegoś gimbusa. Coraz głupsze te dzieci.

Gość gość
Naprawdę temat jest poważny i nie wolno z tego żartować. Autorze, wśród nas niestety żyje wiele osób dotkniętych przemocą seksualną, często o tym nie wiesz i takimi żartami możesz wyrządzić im poważną krzywdę. To nie jest śmieszne.

Gość gość
brak motywacji, aby osiągnąć sylwetkę twoich marzeń ? 1. zamów pakiet dzik lub pakiet dla kobiet na www.igortreneronline.pl 2. wyślij swoje zdjęcia "przed" i "po" przemianie 3. weź udział w konkursie przemiana miesiaca na www.igortreneronline.pl 4. wygraj 10.000 zł

Gość gość
brak motywacji, aby osiągnąć sylwetkę twoich marzeń ? 1. zamów pakiet dzik lub pakiet dla kobiet na www.igortreneronline.pl 2. wyślij swoje zdjęcia "przed" i "po" przemianie 3. weź udział w konkursie przemiana miesiaca na www.igortreneronline.pl 4. wygraj 10.000 zł

Gość gość Marzena
Ty jesteś gimbusem albo gibonem . Ta sytuacja nie jest tragiczna ponieważ synek przyjaciółki bardzo to lubi .

Gość gość
Daj adres tej mamusi moźe mnie zaadoptuje .

Gość gość
lewica unijna już kończy proces legistacyjny by zalegalizować pedofilię by już nie była to pedofilia ani molestowanie , seks z dziećmi. więc niebawem za nazwanie seksu z dzieckiem molestowaniem w UE możesz dostać grzywnę , za dyskryminację i brak tolerancji

Gość gość
Tragiczna jest sytuacja, że ciągniesz ten temat mimo jasnego komunikatu, że nie podejmujemy twojej chamskiej gry. Opowiadania erotyczne pisz na forum erotycznych, a żarty o przemocy seksualnej zostaw dla siebie.

Gość gość
Jeśli to prawda, a nie jakiś żart to natychmiast udziel temu dziecku pomocy! Uraz psychiczny po molestowaniu seksualnym w dziecinstwie może być bardzo głęboki i pozostawić ślad przez całe życie. Zgłoś to na policję, do szkoły i porozmawiaj z dzieckiem. Jego pierwsze wyznanie może być bardzo ważne w wypadku rozprawy sądowej. Musisz mu pomóc!