Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Grobbing

Polecane posty

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew
Wrozbella czemu tylko ja na tym świecie mam świadomość życia i jestem świadomy swego istnienia? Ty nie masz świadomości swojego istnienia i nawet nie wiesz że żyjesz i nie wiesz że ze mną piszesz i to mnie przeraża

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew
Kto to jest Barbara Santana? Udowodnij że masz świadomość życia i świadomość swego istnienia ja boję się że jestem sam na świecie boję się płaczę po nocach proszę udowodnij to PS czy mam coś z głową?

NAMYSŁÓW Opolsk wojew dziś to nie jest normalne zachowanie, to na pewno. Ale samo zapytanie udowadnia, że nie jest z Tobą az tak źle. Polecam zaprzestanie czytania jakichs bredni w internecie, tyłu matrix itp. Jeśli zapomnisz i zajmiesz się codziennościa, na pewno nie będziesz już tak uwazal.

Gość gość
kałzella, jak myślisz jaka była reakcja twojego ojca, gdy po raz pierwszy zobaczył twoje narządy płciowe ?

gość dziś nie wiem, bo jego przy mnie nie było. ;) Moje relacje z nim są bardziej jako osoba dobrze znana, ale na pewno nie ojciec. Po prostu go znam, nie jest ani moim przyjacielem, ani kolega, ani ojcem, ani osoba przed którą powinnam czuć respekt. Żadne z tych rzeczy. Po prostu jest ojciec tylko na papierku.

Gość gość
Wrozbella znowu widzę że wygrywasz życie na kafeterii xD

Gość gość
no, ok nie było go przy tobie, ale domyślam się, że kontakt z nim masz, alimenty na ciebie rozumiem, że płacił ?

gość dziś tak naprawdę stoimy w tym samym miejscu. Z tym, że ja wchodzę tutaj żeby popisac i podyskutować. Nie wstydzę się tego. Bo nie mam czego. Rozumiem, że Ty wygrywasz życie i tak po prostu tutaj jesteś i zwracasz komuś uwagę, na to co robi? Ty jesteś wyjątkiem i możesz tutaj siedzieć zarówno wygrywając życie i przegrywając?

gość dziś teraz już nie, skończyłam szkole. Ale wcześniej jak najbardziej. Nic poza tym. W sumie ja już się z tym pogodziłam. Tak wyszło. Nie każdy moze mieć to szczęście i pełna szczęśliwą rodzinę. Po co mam żałować czegoś co nigdy się nie zmieni. Jedyne co to ja mogę stworzyć taką rodzinę. Nic nie jest stracone.

Gość 43 cm vv bicepsie
Wrozia więc potrzebujesz zarówno ojca jak i kochanka...

43 cm vv bicepsie dziś uwierz, ze da się żyć bez ojca i funkcjonowac normalnie. Wręcz przeciwnie, nie miałam problemów z tym, że nie mam ojca. Może tak było jeszcze kilka lat temu, ake gdy człowiek zgłębi się w ten temat i poszuka odpowiedzi i zrozumie swój świat, przede wszystkim zaakceptuje wszystko to czego nie miał i przede wszystkim nie żywi urazy, jest w stanie zacząć normalnie funkcjonować.

Gość 43 cm vv bicepsie
Ależ ja się z takich spraw nie zamierzam naśmiewać.Po prostu tak myślę.

Gość Slawomir
Pożal sie boże filozofka się znalazła od siedmiu boleści, która zna lek na całe zło świata:O

Slawomir dziś rozumiem, że to, że przedstawiłes się jako Sławomir ma Cię postawić w łagodniejszym świetle niż zazwyczaj jesteś?

Gość kato
skończ chrzanić te swoje brednie Wrozbell , bo nijak one mają się do rzeczywistości i realnego świata, a paradygmat ontologiczny z tego, taki jak ze mnie John Travolta

Gość gość
Kato dziś Mogę zapytać, jakie masz wykształcenie ? :)

Kato dziś znowu robisz to samo- atakujesz mnie. Troszkę więcej szczerości by Ci się przydało Grześ, jeszcze też powtarzam- masz problem- nie bój się nim rozmawiać.

Gość kato
Przecież ja ciebie nie atakuje, wyrażam tylko w sposób kulturalny moje spostrzeżenia na temat twojej osoby, czyż nie mam do tego prawa na forum publicznym ? X Mam wykształcenie średnie techniczne, już to sto razy pisałem.

kato dziś rozumiem, że wnioskujesz po tym, co pisze na temat Obbe, UFO, religii i innych baaardzo dziwnych sprawach. To jest część życia człowieka i warto miec zdanie na każde z nich. A Ty widzisz, taki zly nie jesteś, jeśli się powstrzymasz od hejtowania ;) oby tak dalej

Powiedz mi po co zaczynasz po co chcesz się znowu kłócić? Czy naprawdę błąd literowy jest dla Ciebie czymś ważnym? Człowieku jak Ty się spierasz o takie drobne rzeczy to ja współczuję Twoim bliskim..