Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odezwać sie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, walczę z myślami czy odezwać się do chłopaka z którym rozstałam się 3 tygodnie temu. Rozmawiałam z nim po tygodniu ale był bardzo niemiły, powiedział wiele przykrych słów które mnie zabolały, dla do zrozumienia ze rozstaje się ze mną bo zbyt mało chodziłam z nim do lozka, ale kocham go. Chciałabym się odezwać ale boje się, ze mnie odrzuci tym bardziej, ze powiedział ze związek i tak do niczego nie prowadzi. Nie wiem co robić.

Gość gość
Szanuj się kobieto i nie pisz do niego!!

Gość gość
I tak już się osmieszylam pisząc do niego na początku. Podobnie było 3 lata temu gdy się rozstalismy, wtedy po jakimś czasie on się do mnie odezwał ale obawiam się ze teraz tak nie będzie :( brakuje mi go po prostu, chciałbym chociaż moc do niego zadzwonić i pogadać jak z kolega a nie usłyszeć, ze zmarnował sobie przy mnie życie :(

Gość gość
Jutro szkola wez sie do nauki,a nie latasz jak na sraczke za chlopakiem ktory ci wyraznie nie powiedzial na twoje amory i twoja osobe, po chuj sie narzucasz? :o

Gość gość
Nie chodzę już do szkoły moja droga, i nie narzucam się bo to nie jest tak ze dzownie codziennie, rozmawiałam z nim może 2 razy i to w pierwszym tygodniu rozstania.

Gość gość
Ciężko być z kłodą, rozumiem chłopaka.

Gość gość
Nie jestem kłoda w łóżku :D tylko on raczej ciagle chciał to robić, nie było godziny żeby o tym nie mówił, a wszystko z nim trwało kilka sekund to po co mi coś takiego,

Gość Carycka
Chcesz żebrac o spotkania? Bo on cie juz nie chce, powiedzial ci to a ty dalej swoje

Gość gość
Ja rozumiem, ze on mnie nie chce. Nawet bardzo z tego powodu nie rozpaczam, ale czy to złe ze chciałabym utrzymać normalny kontakt?

Gość gość
Jak będziesz zabiegała o "normalny kontakt" to będziesz zawsze cierpiała. Lepiej stanowczo odciąć się od tej osoby. Będzie przez pewien czas bolało ale nadejdzie chwila, że zaczniesz traktować to wszystko "na miękko" :) aż w końcu całkiem Ci przejdzie .

Gość gość
Przejrzyj na oczy, on Cie nie kocha a był z Tobą tylko dla seksu. Pewnie po tych 3 latach wrócił bo nie miał kogo por... C. Już i tak się o śmieszylas a chcesz się ponizac dalej? On Cie nie chce, możliwe że już kręci z inną. Nie odzywaj się już, miej honor!