Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kochanki żonatych są takie głupie i naiwne?

Polecane posty

Gość gość
k***a to zarabia na roksie:) albo jest zona bo przewaznie zonie maz płaci za wspolne zycie bo małoktóra jest wydolna finansowo- wiec jestes k***a :)

Gość gość
Downie k***a to tylko ty, bo zrobisz wszystko na gwizdnięcie żonatego i nie masz żadnych praw do niego ani on do ciebie, a żona ma swoje prawa przygłupia d***** z rynsztoka. 2 zł w poniedziałek dostaniesz za ciągnięcie brudnej fujary i ani grosza więcej, a jak nie przestaniesz szczekać to ci śmieciu obniżę stawkę o połowę :D

Gość gość
ty k***a co obrabia żonatych od żony to wara bo w pysk zarobisz brudna smato

Gość gość
chcesz w ryja k***o co obrabia każdego chętnego? polecisz z płaczem do swojej matki starej prostytutki a ona rokse ci poleci bo sama od lat tam siedzi he he

Gość gość
Kurwo za 2 zł twój żonaty misio cię wyzywa :D

Gość gość
gość wczoraj Mężem się zajmiesz po 22, bo dopiero wtedy wróci ode mnie. x Uwaga! To znów ta k***a cierpiąca na delirium, co ma zwidy i halucynacje. Cały czas widzi cudzych mężów przy sobie :D:D:D

Gość gość
Wspolczesne kobiety wyzwolone, karierowiczki, lewe itp. tak maja. Jakies parcie na "sprawdzonego" czy cos w tym stylu.

Gość gość
Wystarczy mordę takiej klepać i parcie mija jakby ręką odjął :D

Gość gość
Pamiętajcie żony k***a musi się bać, bo jak się nie boi to wywija numery i się cieszy, że rujnuje komuś życie. Musisz zrobić k****e piekło z życia, żeby zwariowała, a maż jeszcze żonie pomoże, gdy się tylko zorientuje, że psycholka się do niego dostawiała.

Gość gość
Psycholką to jesteś ty. Nic dziwnego że mąż ucieka do innej.

Gość gość
załosne zonki, szkoda mi was,- tyle wam zostało wymyslac bzdury na forach internetowyych:) dla mnie twoj maz jest czysciutki i pachnący :) a wiem ze gdy wraca do ciebie to piwko mu zostaje i sen, ale i tak zaraz tu napiszesz ze wraca z kwiatami i rzuca sie na ciebie bo w kocu nie znudziłas mu sie po 17 latach :)

Gość gość
Od ciebie uciekł a teraz musisz na kolanach błagać innych.

Gość gość
No i pudło psychiczna k***wko, bo ani to 17 lat się nie zgadza, ani mój mąż nigdy nie był u ciebie. Jest i był cały czas ze mną wariatko ze zwidami :D

Gość gość
Jak jest cały czas przy tobie to po co się tutaj udzielasz? Lepiej idź wypierz mu skarpety.

Gość gość
Będę się udzielać gdzie tylko będę chciała pustaku, któremu się wydaje, że żona pierze mężowi skarpety. Musisz z najgorszej patologii pochodzić skoro żona i małżeństwo kojarzą ci się tylko ze skarpetami i gaciami, wywłoko :D

Gość gość
pierzesz pierzesz nie tylko skarpety ale majty tez :)