Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćik

Gdy to dziewczyna dominuje w związku, co sądzicie?

Polecane posty

Gość gośćik

Mam chłopaka, jesteśmy razem ponad rok. Mam 17 lat on 20. Wszystko się układało, wspólnie każdy weekend, wspólne wakacje, w łóżku świetnie, myślałam ze niby potrafimy rozwiązywać problemy. Chłopak by za mną w ogień skoczył. Taki zakochany... niby powinnam się cieszyć, ale, problem w tym, że nasze charaktery sa baaardzo różne. Chłopak romantyk- slodzilby całymi dniami, przychodził z kwiatami, przytulał ciagle, całował, jest barfzo uczuciowy i wrażliwy, łatwo go zranić. Ja- myśle ze również jestem wrażliwa, ale chyba charakter trochę twardszy, stawiam często na swoim, nie lubie sprzeciwu, ciężko mi to zmienić i mam z tym problem. Mamy wspólnych znajomych, w ciągu tego roku weekend sama ze znajomymi czy z dziewczynami na imprezie spędziłam ze 3-4 razy... przypominam ze jestem młoda...wszystkie znajome ze szkoły bawia się co weekend i spotykają.... Ja wybrałam go, a On mnie i tylko mnie i o ile ma początku jeszcze miał jakieś swoje zdanie tak teraz ciagle ja muszę o wszystkim decydować , pyta się mnie nawet kogo zaprosić na swoje urodziny. Zaczelo mnie to męczyć. Dobrze mi było przez ten rok ale teraz czuje ze brakuje mi? Nie wiem, wolnosci? Mimo ze kocham go, nie chce go stracić bo mimo to mamy już wiele wspomnień, nasze rodziny sie już znaja(co akurat mi się nie podoba) to wszystko dzieje się tak szybko.... boje się ze On z tego zakochania przyjdzie na moja 18 i mi się oświadczy! Byłby do tego zdolny... błagam powiedzcie mi co o tym sądzicie

Gość gość
Prostaczka jest odpowiednia dla ciebie, będziesz zawsze nad nią dominował kasa, sława i wiedzą a moze z czasem będziesz jej mentorem jako adeptki satanizmu, czego nie robi się z miłości:P

Gość gość
Kolejna szmata się odezwała imprezy, imprezy, dawanie d**y zdradzanie. Znajdź sobie skurywysyna, który będzie Cię gnoił. Powodzenia d***** !

Gość gość
Oj dzieci, dzieci :D:D:D

Gość gość
Konsumpcja piz.y zpbowiązuje.

Gość gość
raczej chyba powinnaś się cieszyć, że cię kocha a ty się martwisz. Cóż za przewrotność. Jak jest nieuczciwy i zdradza na lewo i prawo to laski za nim szaleją i uważają, że jest atrakcyjny. Jak jest romantyczny i wierny to martwią się bo taki nudny jest. Masz wypadek i lądujesz na wózku. Który z tobą zostałby mimo tego. Ten, który jest ciekawym, atrakcyjnym i rozchwytywanym przez wiele kobiet cudownym atrakcyjnym facetem czy ten który na prawdę kocha, tęskni i jest romantyczny. To jak nie umiesz sobie odpowiedzieć na to pytanie to odpuść go. Niech sobie znajdzie dziewczynę na którą zasługuje