Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet oszust czy powiedzieć znajomej

Polecane posty

Gość gość
brak motywacji, aby osiągnąć sylwetkę twoich marzeń ? 1. zamów pakiet dzik lub pakiet dla kobiet na www.igortreneronline.pl 2. wyślij swoje zdjęcia "przed" i "po" przemianie 3. weź udział w konkursie przemiana miesiaca na www.igortreneronline.pl 4. wygraj 10.000 zł

Gość gość
15.42 niestety nie,bo na niektórych fotach z narzeczoną ma te same ubrania w których spotykał się ze mną,nawet Pietrzyk na twarzy ma w tym samym miejscu,to na 100% on

Gość gość
Jesteś pewna, że to on? Ja kiedyś zrobiłam mega awanturę mojemu obecnemu mężowi, bo zobaczyłam go na mieście z żoną i dziecimi! Chciałam zrywać, itp, a okazało się, że to nie on, tylko jego brat bliźniak :D Są mega do siebie podobni! Najgorsze, że mają jeszcze rok młodszego brata i też jest kropka w kropkę jak oni. A cała trójka jak kopiuj i wklej mój teściu.

Gość gość
Pytany o rodzeństwo powiedział że ma starszego brata i młodsza siostrę,wątpię że to bliźniak,przestałam odbierać telefony bo dobija się od godziny

Gość gość
Będzie szedł w zaparte, bo co innego mu zostało? Przecież się nie przyzna.

Gość gość
Dziewczyny to jeszcze nic,kilka lat temu poznałam faceta,pracowałam w innym mieście wysłali mnie tam z firmy na kilka mies,tam poznałam JEGO,przystojny,zabawny,seks był nieziemski,był tam tylko w weekendy ,okazało się że pochodzi z mojego mista,uzgodnilismy ze po powrocie randek ciąg dalszy,naprawdę się zakochałam,zależało mi jak cholera,w tym czasie daleka kuzynka zaprosiła mnie na swoje wesele,na imię i nazwisko Pana młodego na zaproszeniu nie zwróciłam uwagi,kiedy mu pokazałam zaproszenie,zbladł,okazało się że można powiedzieć poznalam jej przyszłego męża dogłębnie,błagał żebym nic nie mówiła jej bo jest w ciąży,bla bla bla ze nie chciał mnie skrzywdzić inne sraty taty,na wesele nie poszłam,ona wcale w ciąży nie była,minęło trochę czasu niedawno się rozwijali,ona go oskubala z kasy,a on szuka pocieszycielki

Gość gość
Jak dobrze bzyka to korzystaj,potem go olejesz,facet chce poroochac na boku,skorzystaj,potem postrasz ze powiesz narzeczonej i nara,i sęp ile wlezie.

Gość gość
20.40 Ty tak na serio??? Jakie z Ciebie puszczalskie babsko,tragedia,to że Ty dajesz zajętym nie znaczy że autorka też

Gość gość
I jak autorko??? Zalatwilas tą świnie??? Śledzę twój wątek od poczatku,jak poszło??