Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto oglada Rolnik szuka zony

Polecane posty

Gość gość

Wiem, wiem, ze to wszystko rezyserka i tania rozrywka, ale...czasami zerkne okiem, wiec z komentarzami typu: to dla debili, dajcie spokoj. Temat na luzie. Moj spostrzezenia: Malgorzata: z wygladu taka sobie,ni to ladna ni to brzydka. Troche zimna. Wszystkie te rolniczki to takie niezdecydowane (w kazdej edycji), ze zastanawiam sie, po co biora udzial w programie. Z kandydatow przypadl mi do gustu jedynie ten mlodszy Pawel. Chlopak sie stara. Drugi Pawel jest strasznie sztywny, wycofany. Dawid- sympatyczny, wesoly, ale kompletnie nie nadaje sie na wies. Troche przyglupi wrecz. Piotr: z wygladu przypomina mi Kacperka z Rodzinki.pl, tylko 30 lat pozniej ;). Ma fajnych rodzicow. Jakos nie moge o nim powiedziec nic konkretnego. Nie staral sie poznac Moniki, ktora moim zdaniem byla bardzo fajna kobietka. Na zone by sie nadawala. Ta, ktora wybral, nie przypadla mi do gustu. Wiem, ze ludzi nie nalezy oceniac po wygladzie, ale ona ma naprawde urode typowej ''dyskotekowy''. Zbigniew: zdaje sie byc bardzo c**elym czlowiekiem. Uwazam tez, ze ze zawiodl sie na swoich kandydatkach, ktore myslaly, ze przyjada na wies sie opalac. Bardzo mi go szkoda, bo chyba on jedyny zglosil sie z powaznymi zamiarami (wiadomo, lata leca, a on chce zalozyc rodzine), a trafil na jedna wredna stara panna i druga glupiutka gaske, ktora jest podatna na sugestie tej pierwszej. W sumie dobrze, ze Zbyszek podziekowal Ewie. Kobieta nic o zyciu na wsi nie wie. Mam wrazenie, ze z Iwona tez mu, niestety, nie wyjdzie. Ta kobieta wydaje sie byc przerazona, ze zostala jako jedyna. Przeraza ja praca i rola zony rolnika. Nie wykazuje zbytniego zainteresowania Zbyszkiem. Mikolaj: hehe, stary buhaj. Facet jest ustawiony w zyciu, bogaty, wiec zona to tylko fanaberia, mam wrazenie. Co robic z kasa, jak nie ma na kogo jej przeznaczyc? Mam wrazenie,ze on po prostu szuka przygody, a jak juz dostanie to, czego chce, to podziekuje ''delikwentce'', obojetnie ktora wybierze. Karol: z wygladu przypomina mi Antoniego Pawilickiego. Przystojny, wesoly, sympatyczny. Z urokiem chlopczyka bym powiedziala. Gdy go ogladalam w pierwszych odcinkach, mialam wrazenie, ze zaraz sie posika w majtki z tych emocji :). Troche wydaje sie niedojrzaly przez to, ale byc moze to tylko takie zludzenie. Jego kandydatki no coz... Justyna rzeczywiscie zaborcza, zbyt nachalna jak na moj gust. Wydaje sie, ze jest zazdrosna o czas, ktory Karol poswieca innym kandydatkom. A przeciez musi to robic, by moc wybrac. Sara wesola, sympatyczna. I nic wiecej nie jestem w stanie o niej powiedziec. Ania wycofana z lekka, spokojna. Mam wrazenie, ze wie, ze i tak Karol jej nie wybierze. Zdaje sobie sprawe, ze jest na przegranej pozycji. To tyle moich spostrzezen. Macie swoje?

Gość gość
Heheh, strzał w 10! Najbardziej rozwalił mnie stary buhaj Mikołaj.

Gość gość
Ja oglądam program, podoba mi się, spostrzeżenia mam bardzo podobne do Twoich. Myślę, że Małgosia wybierze młodszego Pawła (najbardziej do niej pasuje), podoba mi się jak on traktuje zwierzęta. Może być z nich fajna para. O Piotrze myślę podobnie jak Ty. Zbyszek mam wrażenie, że za szybko podziękował Pani (nie pamiętam jak miała na imię) bodajże z Siedlec, nauczycielce. Mam wrażenie, że najlepiej by do niego pasowała i odnalazł się przy jego boku, na wsi. Ogólnie bardzo mi go szkoda, bo myślę że będzie zawiedziony Iwoną, mam nadzieję że znajdzie swoją drugą połówkę. Mikołaj, jak dla mnie jest niepoważny facet, odnoszę wrażenie, że raczej zabawa mu w głowie, kobieta ma być jedynie dodatkiem do wszystkiego czym się pasjonuje...W przypadku Karola myślę że wybierze Sarę, ale nic z tego na dłuższą metę nie wyjdzie...Na stałe pasowałaby dla niego Ania.

Gość gość
Zbyszek powiedział że wiedział co robił odrzucając Joannę więc raczej nie żałuje, chociaż też uważam, że najlepiej by do niego pasowała. Jemu podoba się Iwona to widać, ale czy coś z tego będzie, wątpie. Karol lubi taki typ urody, Moniką wgl nie byl zainteresowany, za spokojna dla niego. On chyba właśnie chce jeszcze pobalować na imprezach, a Monika raczej nie. Małgosia dobrze dogaduje sie z młodszym Pawłem. Ze starszym nie potrafiła znaleźć wspólnego języka, on wgl raczej jest małomówny a jej widać, że to przeszkadza. Dawid dobry na kolegę. Karol bardzo fajny chłopak, jak nie w programie to zaraz po na pewno znajdzie miłość

Gość gość
Tu autorka. Co do Justyny i Sary, to widzialam ich profile na fb i mam nieco inne podejrzenia, co do rozwoju znajomosci z Karolem. Justyna z Sara sa teraz najlepszymi kolezankami, wspolne wyjscia, komentarze pod zdjeciami, itd. I wiecie co? Mam wrazenie, ze skonczy sie to tak, ze Sara z Justyna utra nosa Karolowi i w koncowym odcinku...obie go oleja. Takie mam nieodparte wrazenie. Byc moze sie mysle, ale tak po prostu sadze. A moze gdzie dwie sie bija...? No ale Ania, mam wrzenie, ze nie walczy zupelnie. Pogodzila sie z tym, ze Karol jej nie wybierze. Mam wrzenie, ze czeka na wyrok, zamiast po prostu zawinac sie z gospodarstwa, z klasa, jak Monika. Przykro sie patrzy, bo moglaby miec odrobine inicjatywy. No ale i karol jakos nie jest nia szczegolnie zainteresowany. Tak jak Piotr Monika. Tylko ze tamta sie w pore ewakuowala. A szkoda, bo piekna i madra dziewczyna. Ta Kasia to dziewczyna na jedna noc, nie na zycie. Powtarzam- to tylko moje przypuszczenia. No ale w sumie chyba lepsza niz Emilia, albo ta druga z rzesami jak jalowka ;)

Gość gość
Zgadzam się z autorką. Mi najbardziej podobał się Piotr podobało mi się hero zdecydowanie co do tej dziewczyny która odesłał ale nie mogę zrozumieć ze nie zawalczyć o Monikę. Podejrzewam że mógł się mocno sparzyć kiedyś tam i stad jego zachowanie .Rodzice bardzo fajni .Zbyszek pomimo tego że jest nieśmiały widać ze wie czego chce a chce ta dziewczynę która została ,niestety ona chyba nie wie czego chce.Karol......ciężki orzech wydaje się być dziecinny tu bale przy wybór to chyba ANIA ale on raczej nie jest zainteresowany .

Gość gość
ja oglądam. mnie się ta kaśka od piotra nie podoba. musi być z niej niezłe ziółko.

Gość gość
Zbychu się napalił jak szczerbaty na suchary na najmłodszą i najszczuplejszą, i nawet nie starał się poznać pozostałych kandydatek. Co mu szkodzilo zaprosić tę Joasię do siebie? Może po bliższym poznaniu zmieniłby zdanie, a tak zostanie z ręką w nocniku.

Gość gość
Niestety ze mną coś złego stało się po porodzie i oglądam Rolnika i tv śniadaniowe. :O Mikołaj to zboczek, najchętniej przeleciałby wszystkie kobity z programu. Najbardziej szkoda mi Zbyszka, bo chłopina się sparzy. A ta od Piotra bardziej do niego pasuje niż ta czterdziestka, która odeszła. Z klasą, to trzeba przyznać.

Gość gość
Zgadzam się z autorką tylko dopowiem, że według mnie Małgosi podoba się ten młodszy Paweł na tyle, że nie daje nawet szansy temu starszemu się lepiej poznać.

Gość gość
Na miejscu Małgosi dałabym sobie spokój z tym klownem i tym drugim sztywniakiem.

Gość gość
Ja się opisałam w wątku na forum ogólnym:-) ale w skrócie uważam, że: Zbyszek miał pecha, ale i trochę za bardzo wybrzydzał w tych kobietach jak na swoje "warunki"; do Małgosi lepiej pasowałby starszy Paweł, jak również jest to najbardziej życiowy i fajny kandydat i szkoda, że Gosia woli młodego; Piotr to pięć klas niżej od Moniki, a z tą najnowszą dobrali się idealnie, cóż każdy powinien mieć partnera na swoją miarę; Karolowi pasuje wyłącznie Justyna, ale padł ofiarą manipulacji Sary.

Gość gość
A i u najstarszego, weźmie on najmłodszą, skoro seks dla niego taki ważny. Byłaby to Renata a w obecnym kształcie będzie Teresa.

Gość gość
To program dla debili podobno:-) Najlepsze jest to ze moja szwagierka lekarka z doktoratem jak zobaczyla ze to ogladam to sie smiala,ze to dla debili,a potem mój brat przypadkiem się wyglądał na ławce u nas,ze ona to zaczęła oglądać z ciekawości i nie opuści żadnego odcinka Hipokrytka

Gość gość
Czy każdy zawsze i wszędzie musi oglądać tylko i wyłącznie programy naukowe? Co w tym złego, że obejrzę sobie program w swoim domu, w swoim telewizorze, za swoje pieniądze, jaki mi się podoba? Takie mam widzimisię i nikomu nic do tego. Inteligentni ludzie nie obgadują i nie interesują się życiem innych. Najlepsze jest to, że każdy czy to w necie czy w realu deklaruje, że nie obchodzi go, jak żyją inni, a tak naprawdę każdy swoje 3 grosze wsadzi- czy to do programów, jakie ktoś ogląda, czy to do jedzenia, jakie kto je, czy nawet do tego, ile kto ma dzieci, i jak mieszka. Mam dość tej nagonki na każdy ruch, tej obserwacji i obstrzału społeczeństwa. Oglądam to, co mi się podoba i w nosie mam zdanie pseudointeligentnych inżynierów, którzy oglądają wyłącznie Discovery. Telewizja ma też dawać rozrywkę i relaks. Nie muszę wszędzie wytężać swoich szarych komórek, jeśli nie mam na to ochoty.

Gość gość
Ej, ja jestem inżynierem i oglądam Rolnika :-) a co więcej, z innymi inżynierami z pracy w poniedziałki omawiamy zawsze ostatni odcinek :-)

Gość gość
A odkąd to inżynier to ktoś lepszy i mądrzejszy? Ja mam meza inżyniera budownictwa i nigdy w zyciu nie pomyslalabym ze jest mądry:-) Serio kocham go ,ale mądry to on nie jest..jedynie zna się na budownictwie a ogólnie to nawet zdania sklecic nie umie poprawnie Sorki mężu:-)

Gość gość
A czy ja piszę, że lepszy? Odniosłam się do przedmówczyni :"Oglądam to, co mi się podoba i w nosie mam zdanie pseudointeligentnych inżynierów, którzy oglądają wyłącznie Discovery."

Gość gość
Też nie rozumiem tej nagonki, czasem trzeba się odmóżdżyć. Głowa by mi eksplodowała gdybym miała czytać tylko ambitne poradniki o samorozwoju i oglądać same programy popularnonaukowe. Rolnika co prawda nie oglądam ale np. kiedyś namiętnie oglądalam każdy odcinek superniani :D A także Big Brothera i inne tego typu głupoty, zresztą chyba były nieco lepsze i sympatyczniejsze niż dzisiejsze trudne sprawy, gdzie tylko na siebie "drą mordę" brzydko mówiąc.

Gość gość
Z plotek na fb: Rolniczka wybrała mlodego Pawła i bardzo prawdopodobne, że są razem. Piotr ta nowa Kasię poznał przed programem i ona jest z nim w ciąży, stąd nagle jej pojawienie się w tv. Ktoś ich widział w klubie podobno przed nagraniami. Reszcie rolników nie wyszło z wybranymi kandydatkami. Podkreślam, że to plotki ale może jest w nich ziarenko prawdy ;)

Gość Wróżka Annahehe
Do Karola pasowałaby Ania, ale on wybierze Sarę. Sara szybko go porzuci i będą przyjaciółkami z Justyną. A Ania odfrunie mu z przed nosa. Po czasie ją doceni i zatęskni. Zbyszek jednak zwiąże się z Iwoną. Mikołaj wybierze Tereskę, ale na krótko. On chce zaszaleć na starość. Piotr stworzy związek, pasują do siebie.

Gość gość
Piotr był widziany w klubie z tą Kasią było to przed programem ale po nagraniach.. nie rozumiem po co miałby zgłaszać się do programu skoro byliby już razem??

Gość gość
Nowe wiesci dotyczace Karola. Podobno nie wybierze zadnej dziewczyny. Zacznie sie od tego, ze beda z Sara na imprezie, troche zabaluja i karol upusci nifortunnie Sare, ktora wyladuje w szpitalu. Podobno Karol nie przejmie sie tym za bardzo i...pojdzie spac. Oczywiscie po wszystkim Sara zrobi awanture rolnikowi, co mu sie nie spodoba i, chociaz byl juz na Sare zdecydowany, koniec koncow nie wybierze zadnej kandydatki. Takie wiesci kraza w internecie. I jest to bardzo prawdopodobne, bo Sara z Justyna bardzo sie zakumplowaly.

Gość gość
A mnie obrzydzalo jak stary Mikolaj wystawial jezyk do Janeczki, to bylo oblesne :-o Wg mnie szuka kochanki a nie zony ;-)

Gość gość
Mikołaj od początku mówił, co jest dla niego najważniejsze. Mówił to w wizytówce i mówi cały czas. Żadna z kobiet nie powinna czuć się oszukana.