Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży z żonatym. Powiedzieć jego żonie?

Polecane posty

Gość gość

On się nigdy nie przyzna, proponował mi aborcję. Rozwieść się nie ma zamiaru. Nagle zaczął kochać żonę, a ja stałam się pomyłką. Jak powiem jego żonie o ciąży to zawsze jest szansa, że żona wyrzuci go z domu i on przyjdzie do mnie. W ten sposób moje dziecko będzie miało ojca a ja zdobędę faceta, którego kocham nad życie. Co wy na to?

Gość gość
Ty kochasz jego, ale on Ciebie najwyraźniej nie. I do tego jeśli powiesz jego żonie to on Cię jeszcze bardziej znienawidzi i na pewno nie wróci.

Gość gość
wymyśl inną historyjkę

Gość gość
Ludzie to se potrafia s*******ic zycie i jeszcze komus innemu ..jakby kawalerow bylo brak . Na huj Ci facet co naklania do aborcji . Urodz dziecko i sie odetnij , poznasz kogos kto was pokocha

Gość gość
Kiedy ja nie chcę innego, ja chcę jego. Kiedyś mówił, że kocha tylko mnie, a żony już nie.

Gość gość
Prowo. A jeśliś naprawdę tak głupia, to ci powiem, że koleś cię nie kocha, jednakże i tak powiedz jego żonie (bynajmniej za to ciebie nie pokocha, a jak będzie z tobą przez chwilę, to tylko z braku laku). Ale uważam, że żona ma prawo wiedzieć, a on powinien ponieść konsekwencje swojej "pomyłki".

Gość gość
Tak dokladnie zrob i czekaj az karma do ciebie wroci (sic!)

Gość gość
Żona powinna wiedzieć, że ma męża, który się puszcza, chociażby ze względu na choroby weneryczne. Poza tym powinien płacić alimenty na dziecko, to jego obowiązek i koniec. Konieczne jest ustalenie ojcostwa. Nie zawsze matka może utrzymać dziecko, więc alimenty, to zabezpieczenie na przyszłość dziecka. Alimenty powinny być oczywiście przyznane sądownie, żadnych ustnych umów. Dziecko musi mieć w dokumentach ojca, w razie gdyby matce się coś złego stało.

Gość gość
Jutro idę do jego żony z pozytywnym testem ciążowym, jak on będzie w pracy. Opowiem jej wszystko z detalami. Niech wie kobieta jakiego ma męża drania.

Gość gość
nie trzeba było się pukać z żonatym lafiryndo

Gość gość
Tylko okaz tej żonie jakieś dowody jego zdrady smsy np, bo inaczej Ci nie uwierzy a on się wszystkiego wyprze i zrobi z Ciebie wariatke. Autorko-jeśli w ogóle wiesz co to honor- to po tym jak opowiesz wszystko jego żonie zerwij zanim kontakt, bo on Cie nie kocha i jeśli nawet będzie z Tobą to tylko przez chwilę (dla seksu) dopóki nie znajdzie innej

Gość gość
A nie mogłaś sobie znaleźć jakiegoś wolnego? Czym ten twój kochanek różnił się od wolnego mężczyzny?

Gość gość
To nie jest takie proste jak się wam wydaje. Ja nie mam zamiaru zrywać z nim kontaktów, bo go kocham i moje dziecko musi mieć ojca. Czy on będzie chciał czy nie to musi się spotykać ze mną i naszym dzieckiem, będę zawsze czekała na niego koło firmy w której on pracuje. Nie ma lekko, jak się chciało seksu ze mną to teraz trzeba ponieść konsekwencje. Liczę na to, że jego żonka nie wytrzyma takiej akcji, jaką jej mam zamiar zafundować i sama odejdzie od niego, a wtedy to on już będzie tylko mój.

Gość gość
Żałosna kobietka z Ciebie. To nawet obraza dla żony, że zdradzał ją z taką idiotką.

Gość gość
Weź już skończ te prowokacje.

Gość gość
Może jeszcze specjalnie z nim zaciążyła ;) Idiotka.

Gość gość
Co za idiotka bez godności. Brak słów... No ale jak chcesz żeby potem ludzie z Ciebie się śmiałi, szydzili...

Gość gość
Wiecie co, postanowiłam nie czekać do jutra i wysłałam do jego żony smsa o treści "Jestem w ciąży z pani mężem i nie usunę tej ciąży". Do tego dodałam zdjęcie pozytywnego testu ciążowego. A co niech ma piekło w domu. Ja dziś siedzę sama i się denerwuję, bo nie wiem co będzie ze mną i naszym dzieckiem, a on pewnie z rodzinką na grobach udaje idealnego męża i ojca.

Gość gość
Durne prowo spadaj rura

Gość gość
Jego żona przed chwileczką dzwoniła do mnie, ale nie odebrałam telefonu. Niech się teraz żrą

Gość gość
15:49 dlaczego uważasz, ze to prowo? ty zrobiłaś podobnie jak autorka? :D

Gość gość
Właśnie dzwoniło moje kochanie. Powiedział, że jutro się spotkamy to pogadamy. Nawet nie macie pojęcia jak się cieszę. Pewnie jego żona się wkurzyła i zażądała rozwodu. No i teraz on już bedzie tylko mój!

Gość gość
Obije ci ten durny pysk i tyle

Gość gość
Słuchajcie dosłownie przed chwileczką dostałam smsa z numeru mojego kochanka, ale jakiego " S********j k***o śmierdząca". Już nic nie rozumiem...

Gość gość
To było do przewidzenia.

Gość gość
Zadzwoniłam do niego ale nie odebrał. Za chwilę zadzwonię jeszcze raz.

Gość gość
Głupota nie ma granic ...

Gość gość
Jeśli to prawda to naprawdę jesteś tak płytka i głupia ze aż ciężko uwierzyć .Trzeba było napisać SMS do żony jak się zaczęliście spotykać .Niezle s****wo z ciebie

Gość gość
gość dziś Pewnie to jego żonka.

Gość gość
Dzwoniłam kilka razy ale on nie odbiera. Myślałam, żeby zadzwonić do jego żony ale pewnie i tak mu nie da telefonu, żeby ze mną porozmawiał. Nic, jutro poczekam aż on wyjdzie z pracy i sobie z nim pogadam.