Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wydzielenie z salonu czesci sypialnianej

Polecane posty

Gość gość

Nie ma mozliowsci aby zmienic mieszkanie na wieksze. 3 pokojowe. marzy mi sie osobny kacik tylko z łozkiem. a reszta salon czyli kanapa tv i wszystko. czym to mozna przedzielic. tez tak myslalam aby znalesc jakas firme ktoratym sie zajmuje i zrobic projekt.Ci mysliscie o takim pomysle?

Gość gość
Obejrzyj sobie w necie domowe rewolucje Szelągowskiej, w którymś z ostatnich odcinków realizowała właśnie taki projekt i super wyszło.

Gość gość
Możesz tak zrobić drzwiami od szafy wnękowej i na dzień zamykać, a na noc otwierać te drzwi (takie suwane). Kuzynka tak ma i zdaje to egzamin.

Gość gość
salon jest maly ma ok 18 m2. jest w ksztalcie litery L

Gość gość
jest takie miejsce ale weszlo by tam tylko lozko na 120 szerokosci.obok drzwi.i tu by bylo najlepsze miejsce. i bez okna.

Gość gość
To niewiele miejsca ja sobie tez wydzielilam sypialnie ale moj salon mial 30m

Gość gość
Faktycznie mały ten salon. Sama moja sypialnia na 20m2

Gość gość
male aby tylko lozko weszlo. znalazlam w necie fajny pomysl na scianke parawan tylko jest do maks 170cmszerokosci a ja potrzbuje ok 2 m

Gość gość
nbn

Gość myszata545
Pytanie, czy chciałabyś tam coś wstawić oprócz łóżka? Jakaś szafka nocna np.? Przy odrobinie polotu może z tego wyjść fajna designerska aranżacja. Pooglądaj sobie najpierw meble. Tu są dostępne dość tanio: http://meblezagrosze.pl/szafki-nocne,110.html . Sprawdź wymiary, zrób sobie projekt z papieru i postaraj się to wszystko jakoś sensownie rozmieścić :)

Gość gość
W salonie wydzieliłem obszar wypoczynkowy od jadalni właśnie parawanem pięcioczęściowym. Lepiej większy kupić, to sobie elastycznie złożysz, a wzór na dużym wygląda znacznie lepiej. Przejrzyj ten katalog parawanów fototap.pl, bo u mnie się sprawdził. Bardzo wysoka jakość wykończenia i stabilność.