Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam syf w domu a mężowi to kompletnie nie przeszkadza

Polecane posty

Gość gość
Moze i wyklad ale o ile zycie bys miala latwiejsze ze zmywarka a jak sie dziecko urodzi to zobaczysz , moze nie w pierwszych miesiacach ale pozniej bedziesz recznie ryrac butelki , kubeczki , miseczki

Gość gość
Autorko po co ty codziennie myjesz kibel cifem?! Kibel zalewam domestosem raz na tydzień, albo i dwa. Po grubsze sprawie wystarczy Szczotką wyczyścić muszle, nie ma potrzeby wlewac tyle chemii. Ogólnie jak cie czytam to mam wrażenie, że przesadzasz. Wyluzuj dziewczyno, dom to nie muzeum, ma być do mieszkania, a nie latania cały czas ze ścierą. A w twoim przypadku lepiej się nie denerwować.

Gość gość
Pisałam wyżej, a podłogi to ja myje raz na miesiąc, odkurzam 2x w tygodniu, kurze raz na tydzień, mam dziecko, któremu wolę poświęcić czas i mieć też trochę czasu też dla siebie, np. Na książkę.

Gość gość
"Slysze ze ktoś dobija się do dźwi ale przecież nie otworze bo wstyd" Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx DŹWI chyba drzwi buhahaha Autorko olej sprzątanie, poczytaj słownik :)

Gość gość
Tak wiem dzis swieto ale... Łazienka błyszczy!!! Po za brodzikiem :P bo umylam go na zasadzie odwal się :P nawet fugi czysciutkie (użyłam szczotki elekyrycznej mowie wam rewelacja :D ) SPOKOJNIE mam w zapasie nowe :P Juz kogoś do łazienki wpuszcze jak będzie się dobijal do dźwi :D :D Muszle od zawsze myje codziennie a wy nie? Za to nie polewam domestosem bo nie lubię tego zapachu.

Gość gość
Nie, nie myje codziennie kibla, nie mam kuku ani sraczki tryskajacej :D Nie zapomnij otworzyć DRZwi otworzyć jak zapuka sanepid z inspekcją :P

Gość Minotaurka89
no coz, ja bym odpuscila na twoim miejscu. kupcie sobie jakies przydatne sprzety typu zmywarka, pralka z suszarka, odkurzacz (ja sie zakochalam w tym nowym elektroluksie - sprzata sam) i bedzie czysciej i latwiej.