Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azna_si

Czy moj chlopak jest gejem albo bi?

Polecane posty

Z gory przepraszam za brak polski znakow. A wiec przechodzac do rzeczy to bym NIGDY nawet na to nie wpadla, ale szukalam cos w internecie i przez przypadek trafilam na artykul 'jak poznac geja' i jakos mnie to zaciekawilo. Poczytalam pare artykulow i wskazuwek az do mnie dotarlo, ze to troche do mojego chlopaka pasuje i jestem w ciaglym szoku. A wiec jestesmy w zwiazku od 4 lat, a od 2 mieszkamy razem i wszystko jest w sumie super. Moj chlopak jest bardzo przystojny, dba o siebie, wyglad zewnetrzny jest na 6+ i charakter rowniez. Kocham go i wiem, ze on kocha mnie a przynajmniej tak mi sie wydaje. Nasz zwiazek jest prawie idelany, bardzo mnie rozpieszcza roznymi prezetami. On planuje mi sie oswiadczyc, ozenic sie i miec dzieci, poswieca mi duzo uwagu, zawsze idzie na kompromis i albo mam chlopaka ideala (jak do tej pory myslalam, albo on jest gejem lub bi ale nie chce mi sie w to wierzyc). A wiec przytocze sobie artykul z jakiejs tam strony i wiem, ze to zadna w 100% prawdziwa informacja ale sporo faktow sie zgadza:

1. Facet za bardzo o siebie dba To prawda. Jest zawsze modnie ubrany, patrzy by mu buty kolorem do spodni pasowaly, jak i spodnie do bluzki i kurtki. Lubi dobrze wygladac i wie, ze dobrze wyglada. 2. Zimą używa kremu do rąk i pomadki do ust Krem sama mu wcisnelam ale pomadke od ust uzywa w zime sam z siebie i nieraz mowi mi, ze mam suche usta i musze je posmarowac. 3. Ma modnie ścięte włosy, których ciągle dotyka dłońmi Wlosy ma zawsze modne i nienaganne. Jego fryzura jest w 100% pod kontrola. Kiedys sie do mnie smial, ze mam nie dotykac jego wlosow puki nie pojdziemy spac. To jeszcze ok ale co do mnie trafilo, ze cos z nim moze byc nie tak to wlasnie te ciagle dotykanie ich i przeczesywanie. On to robi wiecznie. Ostatnio bylismy na zakupach i sie mierzyl i za kazdym nowym ciuchem obojetnie czy to bluzka czy spodnie wychodzil z przymierzalni i poprawial wlosy. ZA KAZDYM RAZEM. Az to niego powiedzialam, ze co Ty sie masz z tymi wlosami. Czytajac te rozne arykuly dalej, to watek o poprawianiu wlosow pojawial sie wszedzie. Jakis czas temu powiedzialam mu, zeby moze zmienil fryzure na taka 'nielad kontrolowany' i nawet zaczal tak ukladac wlosy ale ostantio mi powiedzial, ze nie da rady bo on musi je miec pod kontrola ...ale chociaz probowal. Wszystkie zmiany w wygladzie kontroluje zawsze ze mna, nie jest tak, ze idzie i kupuje co mu sie podoba tylko jezeli mi sie to podoba ...to chyba plus, czy minus. Juz sama nie wiem.

4. Wśród swoich znajomych ma same kobiety To akurat nie do konca tak jest. Moj chlopak jest bardzo kontaktowy ale na codzien nie ma czasu by spotykac sie ze znajomymi. Ma wsrod znajomych zarowno kobiety jak i mezczyzn. 5. Jego stylizacje są przemyślane Jak juz wczesniej napisala, wszystko musi do siebie pasowac. Ostantio wlozyl buty, w ktorych nie chodzil pare miesiecy i powiedzial mi, ze wreszcze ma spodnie do ktorych (kolorem) pasuja i znowu moze w nich chodzic bo chcial je juz wyrzucic. 6. Zamiast piwa woli słodkie drinki Lubi i jedno i drugie ale tych kobiecow drinkow typu Pina Colada nie pija tylko te meski. 7. Szybko się wzrusza To prawda. Na prawde bardzo szybko ale najczesciej to przeze mnie. Ostatnio plakal bo wyszlam z domu bo sie poklocilismy i sie o mnie martwil. Kiedys przyjechal specjalnie z pracy do domu z placzem by sprwdzic czy jestem bo zapomnialam mu powiedziec ze wrocilam i poszlam drzemnac sie. Nie przeklina, nie pali, jest wyksztalcony, mam dostep do jego telefonu kiedy chce, poswieca mi duzo uwagi, mowi mi czesto, ze mnie kocha, ale za to nie uprawialismy seksu chyba juz od ponad miesiaca a on sie mnie w ogole nie pyta co jest. Raz czy 2 probowal ale ja powiedzialam, ze nie chce (mam takie tam swoje w glowie i jak sie upre to nie dam rady nic z tym zrobic) i na tym sie skonczylo. Ogolnie mowimy sobie o wszystkim, przytulamy sie i zawsze razem zasypiamy. Zawsze rozmawiamy o wszystkim bez zbednych pierdelekcji i owijania w bawelne i o to bym sie go zapytala ale jezeli faktycznie cos mialo by byc na rzeczy to mi nie powie. Mam nadzieje, ze po prostu on ma takie 'pedalskie' zachowania i tyle. Czy jest ktos w stanie mi pomoc?