Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ponad 30lat i nigdy niemialam faceta.

Polecane posty

Gość gość

Moze ciezko w to uwierzyc ale taka prawda nie wiem co jest ze mna nie tak nigdzie nie chodzilam nigdzie nie bylam zapraszana i tak naprawde niemialam gdzie kogo poznac bo znajomych kolezanek przyjaciol niemialam a w internecie to same patole, kazdemu chodzi tylko o seks, pieniadze. W tym wieku co jestem to zostaja faceci po rozwodzie albo tacy ktorych nikt nie chcial.Nie uwazam sie za ideal kobiecosci bo sama mialam slabe wzorce w domu ojcicec alkoholik a spokojni faceci to siedza po pracy w domu albo sa zajeci swoim hobby i rzadko ich widac w tym roztargnionym swiecie.

Gość prawi 114
chociaz ładna jesteś ?

Gość gość
Niewiele straciłaś, nie martw się. A jesteś jeszcze na tyle młoda (wbrew temu co pewnie ci tu napisze jakiś prawik) że możesz kogoś poznać i ułożyć sobie życie. Seks i związki są bardzo przereklamowane i to naprawdę nie jest nic takiego.

Gość gość
masz błonke miedzy nogami

Gość gość
28 lat - samotna od zawsze. Znajome w pracy pytają się czy wreszcie kogoś poznałam. Rodzina patrzy na mnie z ukosa. Popadam powoli w depresję. Każdy dzień staje się dla mnie katorgą. I to z powodu faceta. W zasadzie powinnam mieć głęboko w poważaniu opinie innych, ale presja otoczenia jest tak silna, że człowiek zaczyna zauważać, że chyba jest z nim coś nie halo skoro do tej pory z nikim nigdy nie był. Na każdym kroku śluby, wesela, zakochane pary. Rzygam już tym.

Gość gość
ale nie bylas w zwiazku czy w ogole nie umawialas sie nigdy z facetam?

Gość gość
dziś czytaj ze zrozumieniem. Podstawówka się kłania.

Gość gość
Presja otoczenia to coś, na co sama sobie pozwalasz. Im mocniej to przezywasz tym bardziej boli - a zupełnie niepotrzebnie, bo są gorsze tragedie niż brak chłopa, zwłaszcza że ta sytuacja może się jeszcze zmienić. Myślicie, że kobiety w związkach nie mają zmartwień i problemów? Niektóre z nich wręcz marzą, by być jak Wy.

Gość gość
super ze mi sie klaniasz gosiu z podstawowki, czytam ze zrozumieniem.To, ze nigdzie nie byla zapralszana si miala ograniczone kontakty towarzyskie to chyba nie znaczy, ze w calym swoim zyciu nie miala do czynienia z mezczyznami. no chyba, ze autorka zakonczyla swoja edukacje na 3 klasie podstawowki a pozniej byla trzymana w piwnicy,

Gość gość
aha zapomniałam dodać że gustuje w kobietach :D

Gość gość
prawdo jest tako że jeste lesbom

Gość prawi 114
moze jest otyła i dlatego jej nikt nie chciał . Zwykle problemem jest uroda

Gość gość
dziś g****o prawda. Widzę zakochane pary - ludzie otyli, brzydcy, chudzi. I tu żaden wygląd nie ma znaczenia.

Gość prawi 114
oczywiscie, ze ma znaczenie, - ładną dziewczyna będzie miała w czym wybierać i dużo randkować , a brzydka będzie musiała brać tego który ją zechce .. Jeśli odmówi, to zostanie sama do końca życia

Gość renesmee
Mam 29 i jestem w podobnej sytuacji. Nigdy nie byłam na randce nawet, nie mówiąc o związkach.

Gość gość
tylko zostaje modlitwa o faceta

Gość renesmee
Żebym ja sie jeszcze modliła :/

Gość dąrzułan
ja mam 56 lat i tez nigdy nie miałem faceta.

Gość gość
Ale naprawdę Was to martwi? W życiu trzeba trochę wyluzować, bo nie można mieć wszystkiego. Facet to nie jest przecież jakiś cudowny rozwiązywacz problemów - często jeszcze ich dokłada. Nie ma sensu rozkminiać kto ma gorzej: stara panna czy żona alkoholika, rozwódka z dziećmi bez alimentów, czy mężatka, u której zdiagnozowano ciężką chorobę. Każdy ma swoje trudności i radości w życiu i trzeba brać co jest.

Gość gość
chodzi ci o męską służbę domową ?