Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny, lubicie pokazywać stopy?

Polecane posty

Gość gość

Czy lubicie jak ktoś patrzy na wasze stopy? Moją koleżankę to kręci. Latem ciągle chodzi w japonkach lub sandałach. Po mieszkaniu chodzi boso, zwłaszcza jak ktoś przychodzi to zdejmuje skarpetki, żeby było,widać jej stopy.

Gość gość
Nie :D Chowam jak mogę i na przykład nie dodam na fb zdjęcia z plaży bo będzie mi widać stopy :D Tak mnie obrzydza ta część ciała że aż nie moge.

Gość gość
ja lubię :) podnieca mnie jak facet patrzy na moje stopy

Gość gość
up

Gość gość
ja nie eksponuję, zawsze staram się zakrywać, sandałki z grubymi paskami aby było jak najmniej widać, mam płaskostopie i tym samym brzydki powykrzywiane ostatnie trzy palce u obu stóp. co z tego, że zadbane, pięty opiłowane, paznokcie wylakierowane jak te paluchy takie krzywe :( to jest dopiero zgyzota, skrępowanie na plaży i basenie

ja też mam problemy z palcami i lekkie płaskostopie (używam specjalnej wkładki przez większość czasu), ale i tak lubię swoje stópki i nie ma powodu, żeby jakiś mężczyzna nie polubił

Gość gość
wkładki robiłaś indywidualnie dopasowane dla każdej stopy czy takie ze sklepu?

indywidualnie dopasowane, ale kiedyś, nie pamiętam szczegółów pamiętam chodzenie po takiej taśmie kosztowały ok 200 zeta

i mimo że nie mam dużej wady to początek był masakryczny, myślałam, że mi złamie stopę na pół, a teraz to już tylko wzgórek

Gość gość
dzieki za odp. :) chyba pomyślę o tych wkładkach indywidualnych choć może już jest za późno na korektę ale przynajmniej nie będą mnie bolały stopy po długich marszach i bieganiu, mam taką nadzieje, na razie rozgladam się za dobrym ortopedą kobietą, bo wstydzę sie pójść do faceta z tymi okropnymi stopami

daj spokój;) nieperfekcyjne stópki to nie wstyd tego się nie da zniwelować do końca w dorosłym życiu, ale na pewno pomaga, warto zainwestować ze sklepu to trochę pomogą, pomasują to miejsce, które nam się zapadło (?), ale może Cię zacząć boleć w innym miejscu. lepiej załatwić to w młodości, bo w młodości jeszcze jesteś w stanie sobie ulżyć wkładką i ćwiczeniami, a na starość nic się nie da zrobić i tak będziesz się męczyć:(

Gość gość
dzięki jeszcze raz za info fajna z Ciebie dziewczyna 🌻 miłego dnia

Gość gość
up

Gość gość
lubię .mam zadbane stopy z ładnymi paznokciami więc nie mam sie czego wstydzić.latem obowiązkowo sandały i lakier na paznokciach.nie chodzę latem w zakrytych butach .jak widzę młode dziewczyny z szarymi piętami to nie wiem co myśleć.a wystarczy tylko pumeks i krem(przynajmniej u mnie)żeby stópki były do pokazania.

Gość gość
Nie, bo mam nierowne palce, od malego do drugiego ukladaja sie ladnie, a ten najwiekszy jest nizej

Gość gość
pokażcie zdj stópek

Gość gość
mam zadbane stopy, lubię je pokazywać

Gość gość
Kobiety są próżne, lubią pokazywać to co mają ładne a nie jest to intymna częścią ciała, kobiece stopy ładne, zadbane są seksowne i piękne, lubię swoje stopy i lubię je eksponować.

Gość gość
Dla mnie stopy są intymną częścią ciała. Pokazywanie ich krępuje mnie, ale jednocześnie bardzo podnieca. Zwłaszcza jak patrzą na nie faceci.

Gość gość
Stopy intymna częścią ciała? To znaczy ze jesteś dziwką, bo obnażasz się w sklepie z butami:P

Gość gość
Czuję się nieswojo jak zdejmuję buty i skarpetki.

Gość gość
A ja tam lubię :) pocalujesz w paluszek?

Gość gość
ja bym Cię w stópkę pocałował :)

Gość gość
której wylizać stopy

Gość gość
Stopy sa dla mnie totalnie neutralne. Mam je drobne i zgrabne, ale jakos nie eksponuje specjalnie tego faktu.

Gość gość
Widocznie są brzydkie a nie ładne, każda kobieca kobieta eksponuje to co ma najlepsze w wygladxie albo jesteś babochlopem.

Gość gość
pokażcie stópki z pomalowanymi paznotkietkami

Gość gość
ja swoje lubię pokazywać, po domu chodzę boso :)