Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"Wyglądają tak żeby zwrócić na siebie uwagę"

Polecane posty

Gość Martucha ropucha
Kobiety lubia byc adorowane i uwielbiane i stad te kretynskie dziubki, trzepotanie rzesami i cialo wygiete w litere S. Dla kolesi to brzmi jak obietnica ale tak naprawde to tylko reklama sluzaca temu by sie podobac. Generalnie facet ma nie chciec zbyt wiele od kobiety ale najlepiej zeby wzdychal do niej i marzyl. Gdy tylko ten i ow straci zainteresowanie - wlascicielka dziubka szybko przyoblecze sie w odpowiednie wabiki zeby na nowo odzyskac zainteresowanie i nakarmic ego.

Gość gość
Ale się kompleksy wylewają...tak, każda kobieta którą mijasz jest zazdrosna i cię nienawidzi. Pewnie w ogóle cię nie widzi, ale na 100% cię nienawidzi. No i oczywiście jest pusta, jakby nie pomadka to nie miałaby nic.

Gość gość
"Czyli mamy tępić indywidualistow? Każdy ma być szary i przeciętny? Każdy kto się wyróżnia z tłumu to wg ciebie robi to by się pokazać, by zwrócono na niego uwagę? Żenada" x a ktoś tu mówi o jakimś tepieniu? :D co ma piernik do wiatraka? w doopie mam osoby, które chcą się wyróżniać, ale również uważam że robią to dla atencji spasuj, dziecino, widać że jesteś przewrażliwiona a ludzie wyrażają jedynie swoją opinię, nic więcej

Gość gość
Tak bardzo masz ich w d***e, ze az probujesz im w myslasz czytac. Znalam kiedys wariatke ktora twierdzila, ze kobiety depiluja sie dla facetow. Mozet ty jestes jedna tych co pach dla atencji golic nie bedzie?

Gość gość
nie widzisz, że tu więcej osób się wypowiada? aż tak emocje wzięły górę? to mój pierwszy post w tym temacie

Gość gość
Moj chyba trzeci, ale co za roznica?

Gość gość
Rozwinę trochę. Np. sama czuję się dobrze w nasyconych kolorach - czarny, fioletowy, zielony, czerwony. Podobają mi się też trochę rockowe rzeczy. Czytając to forum dowiedziałam się, że ludzie tacy jak ja żyją dla uwagi innych. Moje czerwone włosy to oznaka moich kompleksów i nie ma nic wspólnego z tym, że pasują mi do cery i stylu :D

Gość gość
20:40 ludzka głupota mnie zadziwia. Nie pojmuje jak można podniecac się zdjęciami przerobionymi photoshopem aż oczy bola, do tego silikonowe cyce i może nawet implanty w tylku. Wyjdz chlopcze z domu wyłącz kompa i poszukaj normalnej fajnej dziewczyny, a nie jarasz się dziva z instagrma której bys się przestraszył jakbys zobaczył jak ona naprawdę wygląda bez tapety i retuszowanych zdjec

Gość gość
ja tam implantów nie widzę...są na swiecie ładne kobiety, wiesz?

Gość gość
Autorze....nie rozumiesz podstawowych mechanizmów rządzących ludzką psychiką. Każdy,zakompleksiony pustak czy puściara,który nie jest w stanie się pochwalić się niczym więcej niż tylko ładnym ciałem i stylówką nigdy obcemu na ulicy nie okaże wylewności i wdzięczności za komplementy bo nie chce zdradzić się z tym,że najzwyczajniej w świecie łaknie ich niczym muszki świeżego stolca. Tak jest wszędzie.....na ulicy,na instalację, na disco ....wszędzie.Puściary udają,że zlewają swoich adoratorów żeby się nie zdradzić z tym,że zależy im właściwie tylko na jednym.Na tym by każdy gadał jakie są zayebiste. Każde puste i ułomne i seksowne fizycznie dziewczę ma ten sam problem. Widać to także w drugą stronę kiedy tzw. uczelniane szare myszki stylizują się na chooy wie kogo.

Gość gość
już wam laikom tłumacze, baby to robią bo ciągną satysfakcje z tego że mają tą moc aby przyciągać uwage, to jak wyścig dla nich, prześcigują się w tym która ile uwagi zwróci na siebie, ale tak naprawde mają mase kompleksów i są puste jak dentki dlatego gdy ktoś je zaczepi to go zlewają lub zachowują się jakby naprawde tego nie robiły aby być zauważoną, tak, tak, to psychoza i innego wytłumaczenia nie ma

Gość gość
Jestem autorka i pisze na podstawie tego jak sama mysle. Za komplement podziekuje i bedzie mi milo, ale nie lubiw byc zaczepiana

Gość Teppic No1
@ Idź trollować gdzie indziej, bo za takie słowa dostać w pysk z liścia to tylko jedna z konsekwencji, poza prawnymi.

Gość prawi 114
temat jest dośc prymitywny ,.., Ponieważ uwage na siebie można zwrócić w różny sposób ., niekoniecznie rzucający sie w oczy .,,. Niektóre kobiety są sexy jakby od niechcenia , a inne sa gotowe na wszystko Na przyklad tak jak wnuczka Leszka Millera

Gość gość
akurat jego wnuczka to bardzo ładna kobieta ;)

Gość gość
brzydka, kwadratowa facjata, przypomina kaczkę, tyle że mocno wyszpachlowana i ten kolczyk w nochalu przypominający okolczykowane bydlo

Gość gość
mnie się akurat takie "kwadratowe" twarze podobają, śliczna dziewczyna, ale trzeba naubliżać bo ma trochę inny styl niż przeciętna Karynka

Gość gość
kwadratowe ryje są brzydkie u dziewczyn, męskie i postarzają kobiety z z owalną twarzą i szczupłą żuchwą są o wiele ladniejsze i ona akurat niczym się od takiej dzisiejszej karyny nie różni :D każda karyna dziś łazi w takiej szpachli, szerokich pomalowanych brwiach i ma tatuaż 🖐️

Gość gość
21:56 to komplement.szczególnie Gdy wszyscy mężczyźni się slinia :)

Gość gość
gość dziś - dziwne, bo patrząc na nią jakoś nie widzę męskich rysów. to śliczna kobieta obiektywnie patrząc. Poza tym większość modelek VS ma teraz kwadratowe twarze

Gość gość
gdzie wy widujecie takie kobiety na co dzień?

Gość gość
większość bab to mózgowo wyprane przez TV SZMATY

Gość gość
poza jej desperacką próbą spamu na kafeterii xD

Gość gość
Po co są odgrzebywane Stare tematy?

Gość gość
zeby spamowac

Gość gość
brzydkie te bransoletki z linka