Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jechal ktoś z was kiedyś maluchem 126P?

Polecane posty

Gość gość

Jak to było ?

Gość gość
Niesamowite odczucia! Ped wiatr we wlosach wyboje i zawal przy tankowaniu!! 10/10

Gość gość
ja jeździłem, i jak były zimy -25 dawał radę

Gość gość
rodzice mieli, więc jezdziłem. Nawet na wczasy nim jeździliśmy, były to lat 80-te

Gość gość
duzym fiatem kiedyś jechałem :D byl prosto z polmozbytu funkiel nowy na dotarciu :)

Gość gość
ja zaczynałem od syrenki, warszawy, fiata 125p więc i maluchy znam. W tych autach znam każdą śrubkubkę. Za maluchami nieprzepdałem

Gość rafallallaa
Maluch był ciasny, głośny, niewygodny, nieekonomiczny i niebezpieczny. A mimo to, dzisiaj uważany jest za samochód "legendarny" czy "kultowy". Niestety taką mamy dziś modę, że nawet najgorsze stare gó\wno uważa się za kultowe, tylko dlatego, że pochodzi z PRL. Chore:(

Gość gość
Tak za dzieciaka uczyłam się prowadzić na maluchu od dziadków. Potem stał u nich długo nieużywany, aż jakiś gościu kolekcjoner kupił go za niezłą kasę, bo powiedział że identyczny mieli jego rodzice i to najlepszy samochód jakim jeździł (mimo iż teraz ma super bryki)

Gość gość
Ja pamiętam jak ojciec miał, jak nie chciał mu odpalić to kijem od miotły coś w silniku nacisnął i od razu odpalił :)

Gość gość
Albo się wszystko psuło, albo nic. Kiedyś trzasnęłam prawymi drzwiami, to lewe otworzyły się. Tato położył drzwi na ziemi, mama niechcąca stanęła na nie cienkim obcasem i wbił się.

Gość gość
maluch to fenomen, więcej ludzi i rzeczy do niego szło wpakować, niż do tira :D no i nawet Tom Hanks oszalał na punkcie naszego malucha.

Gość Mechanik 1994
Z rozrzewnieniem wspominam swoje pierwsze auto - czerwonego malucha z 98 roku . Kupiłem go za pierwsze zarobione pieniądze jak skończyłem technikum. Przez rok nim jeździłem. Niezłe wrażenia z jazdy i satysfakcja że mogę przy nim podłubać. Żałuję że musiałem go sprzedać 2 lata temu. Nie było klimatyzacji ale był klimat. Niejeden z mojej klasy w technikum samochodowym się wychował na maluchu .

Gość gość
Oj, oszalał, oszalał...