Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam dziś jak najnowsze Audi przyspieszyło na maksa

Polecane posty

Gość gość

nie wiem, jak mam to opisac. Po prostu masacra:O Jeden ryk i to auto w 2 sekundy miało 100k/mh widziałam tylko tyle, ze na siedzeniu pasażera siedziała jakas dziunia, która na milion procent miała rogala na twarzy podczas tego przyspieszenia... To auto włączało sięakurat do ruchu, a ja szłam chodnikiem i wszysto widziałam i słyszałam

Gość gość
kurde pierwszy raz cos takiego widziałam, żeby tak auto przyspieszyło. Co jeszcze zauważyłam to, że było słychać sam silnik i nic z tłumika. Normalnie jak z procy te auto wystrzeliło, przyrzekam...

Gość gość
W ogóle było to obok salonu Audi mogł to być jakis lepszy model, ale wierzcie mi , że jak dał gazu na maksa to było to coś niesamowietego

Gość gość
ten dźwięk silnika cos pięknego, dał do końca chyba na drugim biegu, aż przerywało kurcze nie wiem jak to opisac:O

Gość gość
a nie było to jakieś rs6 ?

Gość gość
nie wiem co to RS6 pisze co widziałam jak przypieprzył to dosłownie to auto wystrzeliło, w mgnieniu oka z pięknym dźwiękiem nie znam modeli, ale było to auto luksusowe

Gość gość
Nowe Audi i mokro w majtkach, typową kobieta

Gość gość
nie raz widże auto co ryczą, a nic nie jada, a tu cisza a takie przyspiesznie:O:O

Gość gość
nie mokro Sam byś to zobaczył to byś wiedział o czym ja pisze. sam silnik było słychac 2 sekundy i te auto dosołwnie zniknęlo może to był jakiś bolid nie wykluczam tego, bo się nie znam, ale osiągi miał jak formuła

Gość gość
nie rozumiem Twojego zachwytu. Audi czy BMW czy Mercedes to nie są przecież jakieś rodzynki na polskich drogach, nowe są wprawdzie rzadsze, no ale nie żeby tak to przeżywać.

Gość gość
wierzymy ci i wszyscy wiemy jak startuje najnowsze BMW czy Audi

Gość gość
jakbyscie to zobaczyli to byście wiedzieli o czym ja pisze. Dał gazu do przerywania i to auto dosłownie wystrzeliło, wtedy mi opadła szczęka, że tak może auto przyspieszyć. To musiałbyc jakiś najmocniejszy model

Gość gość
To byłam ja, pomachalam Ci przez szybę :)