Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hemoroidy po ciazy???

Polecane posty

Gość gość

Urodziłam 7 tyg temu piecze i pojawia się krew tylko przy wypróżnianiu się, zdaza sie to raz dziennie to potem nic nie czuje cały dzień czy to by juz hemoroidy??

Gość gość
a nie możesz jak człowiek iść do lekarza? wyczuwasz je na/w odbycie? bo jeśli nie to tym prędzej powinnaś lecieć do lekarza. Krew w kale jest niepokojącym objawem, którego nie powinno się lekceważyć i może zwiastować o wiele gorsze objawy niż hemoroidy

Gość gość
Krew pojawia sie przy podcieraniu. Nie więcej tylko na papierze.

Gość gość
A piecze w miejscu gdzie nie ma nic

Gość gość
Pewnie nic strasznego, ale idź do lekarza! To się zdarza CODZIENNIE????? Ile jeszcze będziesz się tak męczyć?

Gość gość
Tak raz dziennie. Mam 2 dzieci i teraz oboje w domu bo córka (7 tygodni) dostała karteru.... Nie mam narazie jak sie wyrwać z domu myślałam raczej o czymś z apteki

Gość Rafał Małek
Bardzo możliwe. Przy silnym napięciu tkanka mogła się po prostu przesunąć... Nie jestem lekarzem, ale spróbuj może zerknąć sobie na tę stronę: http://bez-hemoroidow.pl - Serwis Bez-Hemoroidow.pl - najlepsze sposoby na hemoroidy Tam jest wszystko opisane, więc raczej będziesz w stanie zdiagnozować czy to na pewno to. Powodzenia :)