Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ewcia a

Pytanie czy jestem w ciazy prosze odpiszcie

Polecane posty

Gość gość ewcia a

Mam 28 lat,mam juz jedno dziecko. Od tygodnia czuje sie tak zle slabo zmeczona i senna az poszlam na wyniki i cholest.,tarczyca i inne sa ok... Od 6 dni co godz ewent dwie biegam siku,a zapal.nie mam i nie piecze nic. Okres mialam nieregul.i nawet nie zapisalam ostat.kiedy byl -nie wiem czy 27.09.czy 3.10....cos kolo tego. Mierze temp w pochwie rano ok.6 i mam 37 ,1 W dodatku bol jak w okresie i jakby puchne i nie dopinam ulub.jeansow... Z mezem wspolz.bez zabezp.od 3 lat i nic nie wychodzilo nam....to teraz sie udalo ? Wiem ze mam zrobic test i go zrobie jutro rano

Gość gość
Tak jestes. 9 miesiac. Lozyslo GIII, tylna sciana, obecne ruchy plodu, tetno plodu miarowe 140. Jutro urodzisz, bo jiz rozwarcie na 2cm

Gość gość
Tak jestes w ciazy bedzie syn. Gratulacje

Gość gość
Jeju...nikt tu normalnie nie odp

Gość gość
Ja nie wiem czy wy testy macie za 50zl ze tylko sie tu wypytujecie zamiast zrobic test i miec pewnosc? Ja kupilam za 6 zl i pokazal ciaze po poludniu a kolejny zrobilam nastepnego dnia rano pierwszym moczem i to samo pokazal a robilam przed data spodziewanej miesiaczki ale macie problemy

Gość gość
szok...Ty naprawde oczekujesz ze my Ci napiszemy czy w ciąży jestes? skąd mamy to wiedziec?

Gość gość
My mamy wiedziec czy ty jestes w ciąży ,a ty nawet trudu sobie nie zadajesz i nie zapisujesz sobie kiedy masz miesiączke.

Gość gość
Nikt ci tego nie powie bo niby skąd ma to ktokolwiek wiedzieć? Skoro współżyjesz to logiczne że ciąża możliwa. Zrobisz test i będzie wiadomo.