Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja rodzina naśmiewa się z mojego męża że to takie chuchro, że co to za chłop

Polecane posty

Gość gość

waży 65 kg...oni nie znają prawdy, ze on choruje i to spowodowane jest lekami, niemal calkowity zanik apetytu, biegunki...teraz widze jaką mam zbydlęconą rodzine, zwykła hołota...widze, ze nie ma sensu składać im życzeń na święta w grudniu bo po co

Gość gość
ale kretyni :( nigdy nie rozumiałam ludzi którzy smią krytykować wygląd wszystkich wokół, niech spojrzą na siebie i zastanowią czy im byłoby miło słuchać takich bzdetów na swój temat. może na świeta zagraj tak jak oni i uracz ich "komplementami" w stylu: chyba ci się przytyło? ale masz zmarszczki wokół oczu, to przez papierosy?? a ta garsonka nie uczula ci skóry? wygląda na chińszczyznę :)

Gość Magoria
Droga autorko! Olej tych okropnych ludzi chucznie zwanych rodzina! Banda idiotów! Nawet gdyby Twój mąż nie był chory i wyglądał tak jak wyglada- nic im do tego! Jakim prawem oceniają jego wygląd- sami są idealni?! Ja po wczorajszym grobbingu wrocilam do domu wkurzona, tez mam „niezłą”rodzinkę - fałszywi ludzie, którym nie leży to, ze komuś sie wiedzie w życiu i żal im doopie ściska. W przyszłym roku idę po mszy na cmentarz, tak, żeby nie spotkać „rodziny”.

Gość gość
Idź z nim do lekarza bo to moze byc rak jelita grubego

Gość gość
"idź z nim do lekarza"- dorośli zazwyczaj umawiają się i chodzą sami do lekarza, mamusia nie musi ich za rączkę prowadzić

Gość gość
A czujesz się przy nim bezpieczna? :-P