Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izuś22

CO mam robić!

Polecane posty

Cześć wszystkim. W telegraficznym skrócie: jestem z moim chłopakiem od 3 lat (on ma 25 lat, ja 22) i nie było kiedykolwiek u nas problemów z sek*em. Lecz w minioną niedzielę odkryłam na jego komputerze plik "za*ebista muza". W tymże pliku pod listą zespołów zobaczyłam dane do zalogowania się na jakieś stronie. Szybko wysłałam sobie ten plik na maila i sprawdziłam dopiero po powrocie do domu na swoim kompie, a tam się dowiedziałam (po zalogowaniu), że mój chłopak... WOLI MASTU*BACJĘ A ZWŁASZCZA AUTO FELLA*TIO OD SEK*U ZE MNĄ i ze szczegółami opisywał jak to (cytuję) "samo-ob*iąg i spus*czanie się sobie prosto do gardła jest lepsze niż se*s!". Niedobrze mi się robi na samą myśl, a od tamtego czasu się z nim nie widziałam i nie chcę, by nie wybuchnąć. Czuję OBRZYDZENIE I WŚCIEKŁOŚĆ, bo przecież nigdy na nic nie narzekał i zawsze oboje się spełnialiśmy w łóżku, a tu czytam takie "rewelacje"! Proszę, doradźcie coś, bo jestem totalnie rozpie*rzona! :/

Gość gość
Najpierw wrzuć na luz, a potem spokojnie z nim porozmawiaj, ale spokojnie bez krzyków i wyzwisk. :)

Gość gość
Świetne, skąd skopiowane? :D

Gość gość
Na jego miejscu bym sprzedał lepę na ryj za grzebanie w moim kompie

Gość Izuś22
"Świetne, skąd skopiowane?" - dobrze, że przynajmniej tobie jest do śmiechu, ale mi w ogóle. "Na jego miejscu bym sprzedał lepę na ryj za grzebanie w moim kompie" - pogratulować "inteligencji", skoro tak traktujesz Kobiety... Swoją drogą słuchamy podobnej muzyki, więc myszkowałam sobie w folderze z jego muzyką, a tam znalazłam owy plik tekstowy z "niespodzianką".

Gość gość
jak ty mu nie umiesz porządnie loda zrobić to chłopak sobie sam radzi...

Gość gość
j.w.

Gość kafełe team
Cali my :classic_cool:

Gość gość
Wygimnastykowany gagatek

Gość gość
Współczuję ci bo od jakiegoś czasu sama mam ten problem tzn uzależnienie meza od masturbacji wiec wiem co czujesz

Gość gość
Musisz z nim pogadać. On ma tajemnicę, więc chociaż Ty graj w otwarte karty. Współczuję, nie umiałabym być dalej z kimś takim.

Gość gość
Setki razy. Rozmowy kłótnie itd. I nic. A zresztą tu nie pogadasz o tym. Zaraz zobaczysz co będzie.

Gość izuś22
A długo jesteś z mężem jeśli wolno spytać? "Zaraz zobaczysz co będzie." - a niech będzie. Głupimi odpowiedziami nie zamierzam się przejmować. :-)

Gość gość
wygląda na to, że jest niedojrzały i całkowicie infantylny - chyba, że robił to i pisał o tym dla zabawy ale to też dziwne. Ja nie wróżyłbym Twojemu związkowi długiej przyszłości, chociaż zaglądanie komuś do kompa i wykradanie haseł to nie jest dobry pomysł. Ma propozycję - zrób tak. Powiedz, że słyszałaś o tym, że faceci czasami sami sobie obciągają ustami i zapytaj czy on kiedyś próbował coś takiego? Nie przyznawaj się, że grzebałaś w jego kompie. Zobacz jaka będzie jego reakcja! A tak a propos seksu - robiłaś mu czasami loda ? Bo może po prostu tego mu brakuje?

Gość gość
przestać pisać pierdoły na wszystkich dostępnych forach Na Samosi napisałaś to inaczej

Gość izuś22
Słuchamy podobnej muzyki, więc grzebałam mu w folderze z muzyką (a nie w całym kompie) i to w tym folderze z muzyką znalazłam plikt tekstowy z namiarami do konta i tematu na seksualnym-forum. I tak, robiłam mu dobrze ustami niejednokrotnie, bo nie mam z tym problemów.

Gość gość
Chłopak nasrał mi do ci'pki. Czy on jest normalny? :(

Gość gość
E R O F L I R T 24 . P L

Gość Evil Master
Dobra, ludziska: TEN TEMAT TO BYŁA PROWOKACJA, a ja chciałem po prostu zobaczyć wasze reakcje. :-) Gratulacje dla tych, którzy od razu wyniuchali "przekręt"! :-D Zaś mężatce powyżej, która ma problem z mężem - życzę powodzenia. Miłego dnia wszystkim.