Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

iladian direct plus wasze opinie

Polecane posty

Gość gość

Mam ciagle nawracajace grzybice pochwy . znów zaczyna sie cos dziac tak czuje . Byłam własnie w aptece i pani zachwalala ten lek . Znacie go ? Jakie wasze opinie ?

Gość gość
lepszy jest trilac lady - to co reklamowane to do kitu, mnie ten iladian piekł i palił po aplikacji a trilac to kapsułki do łykania z bakteriami ginekologicznymi

Gość gość
o dzieki pierwsze słysze . kupie i spróbuje

Gość gość
mi pomogl iladian i clotrimazolum a mialam mocny swiad

Gość gość
Globułki clotrimazolum, ale na receptę. Doustnie provag i dopochwowe lactovaginal polecam.

Gość gość
Iladian jest dobry raczej do zapobiegania, jak już masz to nie ma sensu bardziej zakwaszać (mi gin kazał myć się mydłem w trakcie infekcji np. i nie zakwaszać tego bardziej, nie używać żadnych żeli z kwasem mlekowym itp). Zamiast łykać probiotyki moim zdaniem lepiej stosować dopochwowe. Lactovaginal używałam i był dobry - są różne rodzaje, można poczytać składy - one wprowadzają te "dobre" bakterie, a nie tylko zakwaszają. Ja i doustnie brałam leki na grzybice, i kilka rodzajów maści na raz+dopochwowo - ale jak jestem w stresie to i tak mam nawroty (chociaz fakt, już bardzo delikatne i wyłącznie na zewnątrz), więc w apteczce zawsze mam maści (natamycyna moim zdaniem najlepsza).

Gość gość
Ja juz mialam i mi pomogl. a clotrimazolum mialam krem a nie czopki smarowalam dokladnie wszystko i po 2 dniach jak reka odjal

Gość gość
Probiotyk doustny jest lepszy niż dopochwowy ale trzeba dłużej łykać żeby był efekt tak twierdzi mój lekarz