Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy kocham męża, jak to rozpoznać?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem 20 lat, nie ma już motyli w brzuchu od dawna, on jest dla mnie dobrym człowiekiem, pobraliśmy się z wielkiej miłości, on za mną wciąż szaleje, pisze w ciągu dnia sms jak się nie widzimy, takie z czułością teraz urządzamy dom, i dał mi wolną rękę, co chce to kupuje, nie robi mi wyrzutów, że coś jemu się nie za bardzo podoba, bo chce, żebym to ja była zadowolona jak byłam w szpitalu opiekował się mną ale do łóżka wkradła się nuda i rutyna nie wiem czy go kocham, choć wydaje mi się, że wciąż jest dla mnie ważny jak rozpoznać, ze wciąż się kocha drugą osobę?

Gość gość
Wlasnie stracilam moja przyjaciolke, wyobraz sobie, ze kiedys ci meza zabraknie.

Gość gość
Na nudę w łóżku jest milion sposobów. Zwłaszcza w nowym domu można szaleć. Sex w każdym nowym kącie. U nas to dopiero nuda . Mieszkamy "chwilowo" z teściową w trzech pokojach w cztery osoby. Choć to złota kobieta i dobrze się dogadujemy, a synek ma wspaniałą opiekę gdy my jestesmy w pracy. To nasze życie erotyczne umarło śmiercią naturalną. Też zastanawiam się czy go jeszcze kocham.

Gość gość
Obejrzyj film malowany welon. Polecam moze tam znajdziesz odp