Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam corek 12 13 lat

Polecane posty

Gość gość

Twraz jest taka akcja szczepienia na HPV dziewczynki 12 lat. Szczepionki sa darmowe ale nie obowiazkowe.U mojej corki w szkole bylo zebranie na ten temat. Z przychodni przyszlo listowne zaproszenie do szczepienia. Szczepienie jest u nas refundowane i pierwsza dawke ppdaje sie wlasnie teraz. Spotkalyscie sie z tym drogie mamy? Jak sie na to zaopatrujecie?

Gość gość
Ja moją corkę posłała. Miałam bardzo bujną przeszłosć seksualną i wolę aby córka się zabezpeiczała.

Gość gość
Nieby tez tak myslalam po tym zebraniu. Jakie to sa korzysci,plusy i wogoke. Ale wrocilam do domu,troche tez o tym poczytalam i moje zdanie troszke sie zmienilo. I nie potrafie podjac decyzji,choc bardziej jestem na nie

Gość gość
Jestem na nie . U nas była afera,pani z przychodni powiedziała ,że mam być z córką,a ja jej na to,że może swoją zaszczepić ,bo ja nie przyjdę

Gość gość
głupie matki i tyle.Może jednak dla dobra dziewczynek warto zagłebić się w temat?

Gość gość 16
jeśli to przeczytałeś, to w ciągu 12h twoi rodzice umrą ! Aby tego uniknąć prześlij to jeszcze do 20 komen. Masz na to 10 minut . Nie wierzysz ? 12 stycznia 2009 r zginęli z niewiadomych powodów Adam i Agnie

Gość gość
Przeciez ta szczepionka jest rakotwórcza

Gość gość
Wlasnie czytalam troche na temat tej szczepionki i opinie sa rozne. Jednak chyba sie nie zdecyduje.