Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie byłam w związku i wiem że tak już pozostanie

Polecane posty

Gość gość

Zawsze jestem kimś gorszym, mniej wartym uwagi... Cokolwiek bym robiła, to i tak nie zasługuję na miłość, szacunek i sympatię innych ludzi.

Gość gość
To "związek" z pingwinicą nie liczy się Kubciu? Zobaczyłeś Martę i serduszko zadrżało? Wcześniej Agatę:) A tu seksodajka w zaporozcu niedorastajaca tamtym do pięt pod względem stylu i urody, bo z charakteru gorsza, tak samo akceptują twoje zło, w tym są wszystkie równe.

Gość gość
I co to ma do mojego tematu?

Gość gość
Jesteś gorszy, ale w związku jestes, z pingwicą:P

Gość niechciana 28
Spoko, ja też nie. I prawie zawsze jest jakaś lepsza/lepsze ode mnie (choćby któraś z moich koleżanek) a ja jestem w cieniu, robię za tzw. tło. Jak już komuś zawrócę w głowie to niestety bez wzajemności. Do tego jestem przy kości - niech będzie że za gruba, no i mam już trochę lat. Jak byłam młodsza i chudsza nikogo sensownego a jednocześnie pociągającego mnie nie poznałam, to niby teraz poznam? Nie łudzę się, ale już mi jakoś przestało zależeć, w dodatku jestem mocno zniechęcona do facetów. Nie każda kobieta będzie w związku, mam ten komfort że nie chcę dzieci i lubię samotność.

Gość gość
Dodaj jeszcze, że nosisz peruczki bo jesteś lysy:P i dużo starszy niż piszesz:P,

Gość gość
17.44 e tam za badzo jestes krytyczna do siebie a poza tym na pierwszy rzut oka widać,że fajna i mądra,kulturalna a to juz baaaaardzo duzo:)!

Gość gość
a co tam związek najwazniejsze zdrowie,praca,wykształcenie i WIARA! no i rodzina

Gość gość
Może i jestem miła i kulturalna, ale jakie to ma znaczenie we współczesnych czasach? Liczy się przebojowość, spryt, umiejętność walki o swoje, charyzma...

Gość gość
No dobra, ale miłość też jest czymś ważnym. Ja nigdy jej nie zaznałam i nic dziwnego, że tak bardzo łaknę być ważną i kochaną.

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Wdowa 57 lat

Gość gość
Mam 29 lat.

Gość gość
niechciana - masz rozumiem 28 lat i wymiękasz w współzawodnictwie z rówieśniczkami. Nie wiemy jak wyglądasz, nie wiemy jaki masz charakter i nie wiemy co robisz i czymś się zajmujesz. Ale widać z tego wszystkiego, ze masz bardzo duże poczucie niższości. Po pierwsze rozmowa z psychologiem bardzo byłaby ci potrzebna a po drugi widać, że jesteś kandydatką do związku z bardziej dojrzałym mężczyzną niż rówieśnikami szukającymi tylko łatwego seksu i zabawy fun.

Gość niechciana 28
gość dziś - więcej o mnie w topiku: "Od zawsze byłam sama, coś jest nie tak". Pisałam też swojego czasu na kafe pod nickami: słabsza genetycznie, dość ładna ale nie w typie. Doświadczenia z facetami mam wprost fatalne,wyglądam tak sobie, jestem introwertyczką, pracę mam. A co do psychologa, to podziękuję, bo osobowości, proporcji ciała ani metabolizmu mi psycholog nie zmieni.

Gość gość
Niechciana28, to smutne, że tak o sobie myślisz i nie dopuszczasz żadnej opcji pomocy. Może jednak warto spróbować? Co na to koleżanki? Czy próbowały coś Ci doradzić? Nikt nie jest idealny, ale dobrze dobrane ciuchy i makijaż mogą naprawdę wiele, jak chodzi o sam wygląd. A i z psychiką można wiele zdziałać, tylko trzeba się otworzyć na zmiany.

Gość gość
Niechciana - no to mamy bardzo podobnie, no może z tą różnicą, że ja ze swego wyglądu jestem zadowolona. Problem leży w psychice - nie lubię swego charakteru i osobowości. Żałuję, że urodziłam się introwertykiem.

Gość niechciana 28
gość dziś moje życie towarzyskie nie jest zbyt bujne delikatnie mówiąc. W ogóle kontakty społeczne to dla mnie ciężki orzech do zgryzienia. Co najlepsze znajoma z którą spotykam się najczęściej ma na mnie nieco toksyczne działanie i niekoniecznie bezpośrednio i celowo wpływa na obniżenie samooceny - przynajmniej w zakresie czucia się atrakcyjną. Jednak zamiast odnowić kontakt z koleżanką w której towarzystwie lepiej się czuję, to częściej spotykam się z tą, której towarzystwo mnie nierzadko męczy. Sama tego do końca nie pojmuję. Co do mojej introwersji, to mam mieszane uczucia. Może poza samą introwersją jestem popaprana, znaczy się chora na głowę, a podejrzewałam u siebie już różne ciekawe schorzenia psychiczne.