Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość moniczka a

Doswiadczone dziewczyny w temacie ciaza poratujcie

Polecane posty

Gość gość moniczka a

Okres mialam od 8.10.do 12.10. Z mezem w pazdzier.kochalam sie bez zabezp... I od 22.10 zle sie czuje.tzn.sennosc mimo ze nawet nie pracuje ciezko,37 stopni,zmeczenie juz od rana. Wiec 24.10.bylam zrobic badania na cukier,mocz,crp ,tsh itd itd i mam db wyniki. 25.10 .bylam u internisty i mowil ze jestem zdrowa... Od 26.10 - czyli dzien po wizycie u lekarza nadal te objawy i doszlo sikanie co godz.lub dwie bez bolu. poszlam 27.10zrobic badanie moczu ponownie i wyszlo ok. I dzis 2.11.a ja kupilam dwa testy jeden quixx 25 czulosci, a drugi pink test 10 czulosc. Ten quixx nie wytrzymalam i zrobilam o 17 dzis i jedna kreska...moze dlatego ze za wczesnie ? To kiedy powinnam go zrobic ? 8.11.? ? Cykle ok 31 - 32. Zostal mi ten pink test i mysle by go rano zrobic jutro...ale nie za wczesnie? Dodam ze jedno dziecko juz mam i obecne objawy sa takie same jak w 1wszej ciazy

Gość gość moniczka a a
Objawy mam jak w 1wszej ciazy tzn. Sennosc zmeczenie slabo w kolejce w sklepie goraco,37 temp., siku co godz max dwie, Bol jak w okresie,brzuch napompowany

Gość gość
Bo wg mojego okresu co 31 32 dni powinnam test wykonac 8.11 skoro ostat.okres byl ok 7.10 lub 8.10

Gość gość
Skoro masz juz takie objawy to zrob jutro rano. Dobre są takie testy paskowe z rossmanna. Niby nie jakies super czule, a we wczesnej ciąży robiony wieczorem, pokazał mi 2 kreski.

Gość gość mog
No tak zrobie rano. Ale dobrze licze,ze powinnam najlep.wykonac. 8.11. ? ?

Gość gość
Jak dla mnie to sobie wkręcasz ciąże

Gość gość moniczka
Tak wkrecam ? Skoro to nie ciaza to skad ten bol i siku i 37 itp

Gość gość
Infekcja. A co to podgorączka?

Gość gość moniczka a i
Temat ponawiam... Wiec bylam u ginekologa prywatnie, Powiedzialam jemu,ze kilka dni po owulacji sikam co godz max dwie,ze nie wiem czy to wczesna ciaza czy jakas choroba np torbiele albo cos innego,ze boli mnie jak w okresie i mam codziennie w pochwie rano 37,3 A pod pacha mam 37,1. Dodalam ze robilam badania na tsh,cukrzyce i posiew moczu itd i wyniki mam db. Ginekolog mnie zbadal i zrobil tez usg, Powiedzial ze nawet gdyby to byla tygodniowa ciaza to by nie widzial,ze mam rozpulchniona macice na usg,endo 10 mm,ze nie mam cyst torbieli itd zapalenia i grzybicy tez nie mam,nadzerki itd brak... Powiedzial ze jestem zdrowa. Kazal czekac na okres.dzis juz 10 .11. Dzien po tym zrobilam rano test ale dopiero po 2h lekki cien cienia. Nie robie testu kolejnego bo poczekam kilka dni...bo jak bylam w ciazy z corka to testy do 6tyg ciazy wychodz.negat. I mysle ewent o betahcg. Nadal mam bol glowy lekki,sam mija,uczucie jak po nieprzespanej nocce,a dodam ze nie pracuje,nie stresuje sie i nie zmienialam klimatu... Nadal bol jak na @ i nadal mam 37,1 Zawsze mialam 36,6 Dodam ze dwa lata temu staralismy sie o dziecko ale nie wychodzilo,wiec zmienilismy plany poszlam na studia itd.i wogole tematu dziecka juz nie bylo,ale mam cicha nadzieje ze moze teraz sie udalo ?

Gość gość
Zrob hcg i bedzie wiadomo :)

Gość gość
Moge zrobic dopiero we wtor

Gość gość
To po co nam.d**e zawracasz?