Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kato

Kolacja do oceny FOTO

Polecane posty

gość z miasta Katowice dziś problem w tym, że ja już z Tobą wygrałam a tym bardziej zawladnelam..

Gość gość z miasta Katowice
gość dziś to, że ty żresz takie góówno HIM bo nie stać cię na kebaby bezrobotna zdziadziała penerówo na zasiłku, i nie stac cie na kebab który wątpię czy kiedykolwiek jadłas to juz sorry🖐️

GGGB dziś Obsesja na miom punkcie widzę, że po miesiącach jednak nie ustąpiła :D Musze cię rozczarować, bo to nie mój post ty brana na dwa bolce chodząca wenero!

gość z miasta Katowice dziś zakałapućkałem się sam w tym poście :D:D

Gość gość
gość z miasta Katowice dziś Patrz go, cwaniaka! Podnieśli mu zasiłek o 3 zł i już wielki pan! Bo kebaba jadł w jakiejś spelunce, a wy NA PEWNO nie!

Gość gość
kato kretynie, nie jestem HIM, ale uwierz, że jaja z wlasnego chowu czy swojskie ziemniaki są po tysiąckroć bardziej pożądane przez mieszczuchów niż te syfiaste kebaby. a HIM czy jadła kebsa? a co to za sztuka? na jej bidnej ścianie wschodniej to pewnie jeszcze po 6-7 pln kebsy stoją, wiec majątek to nie jest.

Gość gość kotarba
wrozia musisz się dogadac z gggb, to stworzycie idealna koalicję. Ze srysią nie dały rady, to może z toba wspólnie dacie :D

Gość gość
Ja zakapuckana jestem po ziole :p

Gość gość
to wpiertalaj dalej HIM swoje jaja z kartoflami, nic dziwnego, że urosły ci potem takie ochydne łydy jak u lochy :D:D

RACICE miałem napisać :D:D

Gość gość him
gość dziś A ty dalej wpiertalaj w samotności syf za kilka zł z baru mlecznego gołodupcu na zasiłku!!!

Gość gość
mówię Ci ćwoku że nie jestem HIM, ale pieřdol nadal te swoje paranoje skończony deklu.

Gość gość
Witam, jestem tu adminką GGGB i Him to nie te same osoby. skończcie te uniesienia

Gość gość
ja wiem, że te dwa nicki to him ta patologiczna szmata której modka zablokowała ponad 10 różnych kont HIM, HIS INFERNAL MAJESTY< JA NIE PIJAM KAWY< i dużo innych zostało zablokowanych z powodu bardzo mocnych hejtów jakie ona tu pisała i wciąz pisze, ale teraz z goscia

Gość gość
gość dziś I po co kłamiesz patolu? No po co? W jakim celu to robisz, śmieciu? :D

Gość gość
pisze prawdę :D

Gość gość
gość 22:22 hejtujesz to ty najwięcej, przeczytaj swoje posty

Gość gość
"to him ta patologiczna szmata" "urosły ci potem takie ochydne łydy jak u lochy" - nie no rzeczywiście dojrzałe, pełne szacunku komentarze,udowodniłeś że jesteś lepszy

Gość gość
prosze czekamy az się zalogujesz na swoje zablokowane konta ty stalkerko :D:D:D No dawaj ! :D zostałaś zablokowana na maksa bo jestes ludzką bezrobotną gnida i ścierwem które powinno sie spalić w piecu!!

Gość gość
zaloguj sie na choc jedno to konto :D sama sobie kolejny raz ty ułomna szmato bez gimnazjum strzxeliłas w kolano :D:D:D Beka z tepej patologicznej ściery :D:D:D: Wypiertalaj lepiej swoim bekartom jajek nasmażyc, bo one nic innego nie znają!

Gość man  on  the  moon
Te linki ja wkleiłem, ty chory na łeb skóórvielu :D

może i to ty czopku do0dbytniczy co nie zmienia faktu, że wszystkie konta HIM to kóórwisko ma zablokowane i jest to moja zasługa, podobnie jak blokada twojego pierwszego srunowego konta :classic_cool:

Gość gość
:D

Studziak 2017.11.02 w tym samochodzie nie ma kluczyków matole! widać, że jesteś zacofanym cwelem który nie wie o czym pisze!

2 dni dniowy zapłon, pewnie gdzieś przed chwilą przeczytał o systemach keyless, a foty jak nie było tak nie będzie. :D

co z tego, że ci tu fotę wrzuce, jak zaraz będziesz piertolił, że to nie mój pilot ? Podobnie zresztą, jak gdy dostałeś zdjęcie mojego boskiego torsu gladiatora z karteczką, może mam ci to przypomniec ??

a, w ogóle, to czemu znowu robisz z siebie babę ?? :D:D czyżby znowu odezwało się w tobie twoje drugie ja ?

Wrzuć zdjęcie z karteczką to uwierzę i w rewanżu też wrzucę fotkę. :D Będą to aż trzy kluczki do tego cudownego pojazdu, który mam w awatarze, bo on nie jest keyless. :D Wspaniałe lata 90-te. :classic_cool: