Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byście zrobili gdyby wasz rodzic lub rodzeństwo

Polecane posty

Gość gość
up

Gość gość
"A lesby pewno lubisz i sobie konia walisz do nich haha" x co ma piernik do wiatraka, tępa ci/po?

Gość gość
Bo jest temat ogolnie o homoseksualizmie a faceci hetero jak zawsze to samo tylko na gejow jada, a na kobiety homo nic nie powiedza bo juz je lubia i im nie przeszkadzaja :)

Gość gość
"gość dziś A lesby pewno lubisz i sobie konia walisz do nich haha " x Znowu ty krypto-gejku udający kobiete? Jesteś już zalosny, masz jakies kompleksy ciagle tak piertolac o tych gejach, boli cie to, że hetero nie przepadają za gejami i nie potrafisz się z tym pogodzić- ale to twój problem.

Gość gość
"gość dziś Bo jest temat ogolnie o homoseksualizmie a faceci hetero jak zawsze to samo tylko na gejow jada, a na kobiety homo nic nie powiedza bo juz je lubia i im nie przeszkadzaja usmiech.gif " x Gośc wyżej skomentowal durny post o kazirodczych sklonnosciach(skad wiesz ze to prowo? rozni dewianci sa na swiecie), a ty nawet już myslec logicznie nie potrafisz w tej swojej gejo-obsesji, tylko wszędzie widzisz "atak'' na gejow. Ty jesteś jakiś upośledzony.

Gość gość
ale homofoby

Gość gość
Nie jestem mezczyzna. Jestem kobieta akurat ktora ma duzo znajomych gejow. Nie ze boli tylko zalosne jest dla mnie akceptowanie tylko damskiego homoseksualizmu. I gdy sprawy lgbt sa poruszane to tylko o gejach pierdziela a o lesbijkach nic. Jesli chodzi o gejow to potrafia poruszyc sprawy kosciola, polityki, wychowania i tego jakie to nie moralne a jak chodzi o lesbijki to juz ok bo fajnie sie patrzy :D

Gość gość
20;16 Boshe nie chodzi mi o ta sytaucje a o caloksztalt.

Gość gość
"gość dziś Bo jest temat ogolnie o homoseksualizmie a faceci hetero jak zawsze to samo tylko na gejow jada, a na kobiety homo nic nie powiedza bo juz je lubia i im nie przeszkadzaja usmiech.gif " x x no i ????

Gość gość
I nie wiem jak trzeba byc zacofanym by myslec ze tylko gej albo kryptogej moze bronic gejow

Gość gość
20;20 No i to ze jest to smieszne i zalosne i tylko obrazuje jakimi samce hetero sa prostymi stworzeniami bez mozgu

Gość gość
nadal nie odpowiadanie na temat autora

Gość gość
Kto tu pisze o akceptacji, tluku? Tolerancja a lubienie to dwie rozne rzeczy. Dzis prawie każdy toleruje gejow, ale nie każdy musi za nimi przepadać i nic ci do tego. Nie wierze ze jesteś kobieta, bo twoje bronienie ich jest już chore, na bank jesteś jakims zakompleksionym gejem.

Gość gość
Podaj emaila to udowodnie ci szybko ze nia jestem :) Po prostu wychowalam sie wsrod gejow i mierzwi mnie to. A tymbardziej zalosne jest to ze szalejecie rownoczesnie na punkcie lesbijek ktore was maja gleboko w d***e. A co do tolerowania gejow to nie tolerujesz skoro piszesz o nich pedaly i dewianty/

Gość gość
Nie ja to napisałem, ja tylko cie rozpoznałem. O tym dewiancie napisał inny gość - i w sumie miał racje, bo sugerowanie ze riichaloby się z bratem gejem to jest dewiacja i kazirodztwo. W tej swojej slepocie bronienia gejow już nawet nie myślisz logicznie.

Gość gość
szkoda ze nie odpowiadacie na temat a jest on ważny dla mnie, chciałabym zobaczyć jak ktoś inny zachowałby się w tym temacie gdyby dowiedział się ze jego rodzic chce żyć z osobą tej samej płci. Czy nie byłoby wam wstyd z tego powodu że ktoś będzie wam dogryzał

Gość gość
20;28 Boshe a ja czytalam ostatnio tu jak ktos pisal ze owczarek mu penisa lizal i dzisiaj przed chwila ktos napisal jak zmyc g... z jader. Wy wszystko na serio bierzecie co ludzie w necie pisza? Tu co 4 czlowiek trolluje.

Gość gość
A kiedys byl juz temat kazi na kafe i pisali o przygodach z siostrami ciotecznymi, kuzynkami a nawet z ciotka. Wiec sory ale widac ze kazi to nie tylko domena gejow.

Gość gość
up