Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akimuszki1212

niedlugo odszkodowania dla wszystkich poszkodowanych dekretem bieruta

Polecane posty

Gość akimuszki1212

akurat mama podziadku dziedziczy ukradziona przez czerwonych kamienice teraz wartą jakies 10 mln zl...ciekawe ile nam wylicza tego odszkodowania =)

Gość gość
A to dlaczego nie dziala "zwrot wlasnosci przed odszkodowaniem"?

Gość akimuszki1212
nie mam pojecia, teraz w glowie mam jakie auto sportowe sobie za to kupie :)

Gość Ja_Dyzio
bardzo dobrze, jestem ZA i nawet Przeciw aby kamienice, które mają nawet ponad 100 i więcej lat zostały oddane prawowitym właścicielom , jak wiemy , ogromna liczba kamienic została oddana 'cwaniakom' , którzy podszywali się za właścicieli , ponadto, te kamienice warte miliony PLN zostały wyremontowane i odnowione na koszt polskich podatników i przekazane 'cwaniakom' , ponieważ pokazali w 'podrobionych i spreparowanych' papierach, że Zojka Goldman ma 164 lata ma się dobrze i jest w pełni sił oraz zdrowa psychicznie i fizycznie ma świetny czas w biegu na 100 metrów przez przeszkody ! ale na terenie Mokotowa i Pragi Północ jest nadal setki kamienic, ze śladami II W. Św. , ślady po pociskach na ścianach, zgniłe stare okna drewniane, urwane rynny , na dachu rosną pokrzywy , parch, grzyb i zgnilizna w piwnicy , dom się nadaje do całkowitego remontu a remont będzie kosztował milion PLN albo do zburzenia będzie ! chyba jednak nie kupisz żadnego LEXUS-a , taka prawda