Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Typ urody pilnie!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Piszę do was z zapytaniem bo być może ktoś się zna na okreslaniu typu urody wiosna lato jesien zima. Robilam różne testy i quizy i czytałam różne poradniki i niestety wychodzi mi raz wiosna raz lato raz jesień. Chciała bym znać swój typ urody dlatego, ze no ehh. Dzisiaj byla u mnie kolezanka z mojego rocznika i jak stanęłysmy koło siebie w lustrze, ja wyglądałam przy niej jak bym miala z conajmiej 30 lat!! Mamy po 22 lata. Ogólnie uchodze za bardzo zadbaną kobiete, no moja przyjaciółka z tych co sie nie maluje a i tak wygląda dobrze. I doszłam do wniosku ze te moje kruczoczarne włosy mnie tak postarzają ze ojej. Mialam w życiu rozne kolory włosów od rudości po czernie blondy. Ale najlepiej czułam sie w tanich rudo czerwonych. Takich zaraz po farbie ( wiadomo po tygodniu wyplowialy) moze ktos mi pomoże? Z natury mam cerę bladą z szaro brazowymi niewidocznymi gołym okiem piegami ( ja to widze hehe zwłaszcza po opalaniu mam ich pelno) z tendencją do krwinek. Oczy zielono piwne, jasna oprawa oczu brwi tez jasne jak jasna cholera :P wlosy w dzieciństwie zloto miodowe później takie srakie mysie :) jak myslicie w jakim kolorze wlosow by mi bylo dobrze?

Gość gość
Zeby teraz nie bylo hehe brwi mam henną zrobione czyli to nie jest tak ze mam czarne wlosy i jestem bez brwi hehe. Pisalam o mojej naturalnej naturze. A w czerni wyglądam naprawde bardzo ładnie, wszyscy mi mówią ze nie wyobrażają sobie mnie w innym kolorze, ale problem jest taki ze wygladam staro :( albo ja mam jakąś obsesje. Pol osob w sklepie pytaa mnie o dowód a pol zawyza mi wiek do prawie trzydziestki co robic? :P

Gość gość
Na moje oko wiosna

Gość Ja_Dyzio
sprawa jest prosta, otrzymałaś od Matki-natury najpiękniejszy prezent i kolor włosów złoto-miodowy , pasujący nawet do mało widocznych piegów, - w lekkim odcieniu miedzi na głowie też będziesz super wyglądać, bardzo mało jest miedzianych lub złoto-miedzianych długowłosych kobiet , zatem nie szalej z czernią, z burakiem na głowie, natura wiedziała co robi , poza tym, dziwnie wyglądają na 'pussy' lub pod pachami odrosty naturalne a na głowie 'burak' , wracaj do naturalności natychmiast i bez dyskusji !

Gość gość
Dziękuję bardzo za opinie miło mi bardzo,ale pomimo waszej opini nie marzy mi sie miodowy blond a platynowy blond :( w zółciach i złocie źle sie czuje :(