Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o Chasydach?

Polecane posty

Gość gość

Tvp1 Wykupują Ukrainę :D Ja pitolę jakie to wygadane i cwane! Masakra! Aż mi się przypomina kiedy mi babcia opowiadała, jak przed wojną podbiegali żydzi do polaków wymachując pięścią i krzyczeli:wasze ulice, nasze kamienice! Normalnie aż to słyszę jak oglądam tvp1 w tej chwili!

Gość gość
up

Gość gość
Ja pitolę! Z jednej strony prawosławni ortodoksyjni Ukraińcy a z drugiej ortodoksyjni Chasydzi-kuźwa ale ich Bóg pokarał! Ciężko to sobie aż wyobrazić! NIESAMOWITE!

Gość gość
Cały świat jest pod żydowską okupacją.

Gość gość
Należy sie im za holokaust

Gość gość
Dać Polakom 500na pierwsze 2000 na drugie 4000 na trzecie i 5000 na czwarte oraz 8000 na piąte i co 6000 na każde kolejne dziecko i też się będą mnożyli niczym Chasydzi ! A tych utrzymują robole z Ukrainy! Chasydzi się zawsze potrafili ustawić tak, by żyć z pracy innych i tylko szastać zagrabioną kasą! Od nas też kasa zawsze szła do Izraela- za rządów Tuska, nie wiem jak teraz!

Gość gość
00:27 0/10000

Gość gość
dziś Adolf Hitler był Żydem.

Gość gość
A może Skłodowska była kobietą.

Gość gość
św. pamięci Lech Kaczyński już mówił: Nie ważne kto w Polsce wygra wybory, czy teraz, czy w przyszłości. polityka wobec Izraela nigdy się nie zmieni. I to myślę jest puenta . -Ale dlaczego tak jest? -Dlaczego polityka jest taka że łożymy na nich? Nie wiem. I wątpię że ktoś, poza politykami, to wie.

Gość gość
Należy się narodowi wybranemu.

Gość gość
Niedługo skończy się wszechwładza Żydów i traktowanie przez nich Polaków jako podludzi.

Gość gość
No jak to nikt nie wie? Wszyscy wiemy że Polska się u żydów zadłużała i ten dług jest bilionowy-tak więc nie do spłacenia. Dlatego Chasydzi nie muszą pracować-dorobili się legalnych niewolników-czyli nas samych. Przyznajcie się ilu z was ma kredyty? ;)

Gość gość
dziś wiem że dla ciebie bohaterami są: Salomon Morel, Helena Wolińska, Julia Brystygierowa

Gość gość
Ta skończą ci się argumenty i pomysły na to jak coś takiego w ogóle zakończyć! Cwańsi od nas wygrywają! Ludzie się dzielą na chciwych i cierpliwych a Chasydzi raczej do tych pierwszych nie należą-dlatego wymiatają! Nie masz z nimi szans! Większość popaprańców, narwańców, to chciwe świnie. Nie myślą, nie rozumieją, nie dbają... -To na to na co zasługują -mają!

Gość gość
wybrany :D

Gość gość
Żydzi najchętniej wymordowaliby wszystkich ludzi, którzy nie są Żydami. Taka jest prawda. Żydzi to samo zło.

Gość gość
Żydzi to naród najbardziej fałszywy na świecie. To ucieleśnienie wszelkiego zła.

Gość gość
00:57 Ale bardzo możliwe że w końcu to zrobią! Nie można im bowiem zarzucić braku cnót Takich jak upór, cierpliwość, konsekwencja, inteligencja. Mając to wszystko jest się skazanym na sukces. Już widzę jak reszta świata z nimi walczy :D Walka niewolników z zarządcami he he :D Posrają się a nie dadzą im rady! Nie mają pojęcia z kim mają do czynienia a już tym bardziej co robić!