Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi temu chłopakowi ?

Polecane posty

Gość gość

Może wy mnie oświecicie. Znam od kilku miesięcy pewnego delikwenta. Powiedzmy że ciągle spotykamy się w kilkunastu osobowej grupie i spędzamy razem czas. Otóż ten chłopak dziwnie zachowuje się wobec mojej osoby i nie mogę zrozumieć o co mu chodzi. Gdy potrzebuję pomocy to on mi pomaga. Ciągle się do mnie uśmiecha, szuka kontaktu poprzez dotyk, czasami wręcz nachalnie. Pisze do mnie również gdy jesteśmy w swoich domach. Patrzy głęboko w oczy. No pomyślelibyście pewnie : zakochał się ! Nic z tych rzeczy... Miałam sytuację w której były w pobliżu mnie nasze znajome , on wtedy przychodził i im rzucał komplementami, albo je dotykał. O co kaman ? Czego on ode mnie chce w takim razie? Nigdy nie spotkałam się z takim zachowaniem u faceta.

Gość gość
chce cos w******** a to czy ciebie czy tamte laski to juz nie robi ruznicy

Gość gość
Chce Cie bzyknac, tak jak i tamte laski. Wygląda na typowego kobieciarza. Odpuść sobie...

Gość Mało_stanowczy
Ja pierniczę, chłopak jest miły i lubi kontakt fizyczny (kto NIE lubi?), ale trzeba natychmiast dorobić do tego filozofię. Przecież niemożliwe, żeby wytłumaczenie było proste.

Gość gość
Nie dobrabiam do tego żadnej filozofii tylko się normalnie pytam. I nigdzie nie napisałam że nie lubi kontaktu fizycznego, tylko że ciągle go ze mną szuka. Aha czyli według was pomoc z jego strony skierowana do mnie, pytania co tam słychać czy jak się czuję oznaczają że chce mnie w*****ać? ...

Gość gość
Oj , normalnie facet jest po prostu kontaktowy , dla niego to codziennośc i wcale nie ma w tym żadnych podtekstów tak jak napisał Mało-Stanowczy . Po prostu ma taki miły styl bycia, to wszystko !

Gość gość
13. 10 nie takie rzeczy facet robi byle tylko por...c. Zresztą nie traktuje Cie jakoś wyjątkowo, inne panienki też komplementuje i szuka z nimi kontaktu fizycznego, to zwykły lovelas. Jak nie Ty mu dasz to inna.. Więc sobie nie rób nadzieji.