Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kk_

Okresu brak, plamienia a test negatywny

Polecane posty

Gość kk_

Cześć kochane dziewuchy :) Mam taki problem, otóż moje cykle trwają 28-31 dni. Nigdy krócej ani dłużej. Ostatnią @ dostałam 02.10.2017, dzisiaj jest 33 dzień cyklu a nadal cisza. Okres wg kalendarzyka spóźnia mi się drugi dzień. od jakiegos tygodnia pobolewa mnie brzuch jak na okres, z tym, że boli chwile, przestaje, po paru godzinach znowu i tak w kółko. Wczoraj juz myslalam ze dostalam@, ale okazało się, że to plamienie, śluz domieszany z krwią. Było go troszeczkę i po paru godzinach koniec. Dzisiaj rano zrobiłam test PRE TEST i wyszedł negatywny. Dodam, że od jakiegoś czasu jestem okropnie senna, mam podwyższona temperaturę (36.6-36.8) i czasem mam mdłości po jedzeniu. Nie wiem co myśleć, miałyście kiedyś podobnie? Pozdrawiam Was kobitki :)

Gość gość
Twoja temp.jest niska a nie podwyzszona. Zaraz dostaniesz okres.

Gość kk_
z tego co wiem, bada się różnicę między pierwszym dniem okresu a przed okresem, pierwszego dnia okresu miałam 35.2 więc 36.8 jest podwyższona :)

Gość gość
Podczas okresu nie bada sie temperatury.

Gość gość
Dostaniesz okres niedługo, czekaj cierpliwie, nie doszukuj się na siłę. Za 2dni jak miesiączki nie będzie zrób badanie krwi. Będziesz miała czarno na białym.