Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyglada temperatura kiedy spodziewa sie ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo liczę na to, ze jestem w ciazy, ale nie chcę sie łudzić. Jutro mam dostac miesiaczke, mam regularne cykle. Niby objawy mam, ale wczoraj test wyszedl negatywnie. Zmierzylam temperature pod pachą i wynosi 36,8 ,a w pochwie wynosi 37,2

Gość gość
temp. w pochwie zawsze jest wyższa niż pod pachą. kiedy mierzyłaś temp?

Gość gość
Pol godziny temu

Gość gość
Wczoraj test byl negatywny, zdziwiło mnie, ze pierwszy raz urosly mi piersi, biustonosze zrobily sie za male, mam jakby podskórne zylki, albo tylko sie nakrecam.. tydzien po owulacji zaczely bolec mnie jajniki i podbrzusze i tak do dzis, zawsze bolalo mnie inaczej i to max 2 dni przed @

Gość gość
Żeby temperatura miała coś powiedzieć mierzy się ją kilka miesięcy a lepiej lat. Na podstawie jednego pomiaru niczego się nie dowiesz. Masz typowe objawy zbliżającej się miesiączki...

Gość gość
temp. mierzy się zawsze o tej samej porze -z rana po obudzeniu przed wstaniem z łóżka. Później mierzona temp. nie jest ważna bo ruch podnosi temp. ciała w naturalny sposób. a co do objawów to cykl też może się zmienić.

Gość gość
jestem w 6 tyg i temp niezaleznie o której sobie mierzę mam 37.1 - 37.2. pod pachą. jak jesteś w ciąży, to jesteś, nie wyszukuj na siłę, bo wyszło ci 36.8. zrób test za kilka dni.

Gość gość
sama niedawno mialam podobnie, temp. 37.2 nawet w dniu miesiaczki, wszystkie objawy jak na ciaze(nigdy wczesniej tak nie mialam-oprocz tego razu kiedyw ciaze zaszlam).2 dni po terminie przyszla miesiaczka choc raczej przychodzila wczesniej niz sie spozniala...nie nakrecaj sie, poczekaj, kilka dni i wtedy zrob test...., ja testuje za 2 tyg jesli okres nie przyjdzie bo wczoraj/przedwczoraj mialam owulacje i kochalam sie z mezem,licze ze sie udalo teraz :) powodzenia!

Gość gość
ot jak to się człowiek nakręca. sama miałam raz jak nigdy ból piersi po owulacji więc byłam pewna że zaszłam a tu okres przyszedł co do dnia. a kiedy zaszłam w ciażę w kolejnym cyklu wszystko było tak jak w zwykłym cyklu przed okresem, tylko okresu nie było!

Gość gość
2 razy poroniłam - w kazdej z tych ciąż miałam bardzo szybko objawy-caly zestaw książkowy wrecz... Skonczylo sie jak sie skonczylo. W ciazy ktora donosiłam nie mialam zadnych objawów - nawet w dniu miesiaczki dostalam plamienia wiec myslalam ze to okres,poszlam na impreze,a przy kazdej wizycie w wc obserwowalam co sie dzieje ale okres zamiast sie rozkrecac to stal w miejscu, na 2 dzien cisza, na 3 dzien plamienie...poszlam po test, pokazal 2 krechy.... :P dzis te dwie krechy maja prawie 5 lat :)