Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem Jola z Opola

Czy wstydzilibyście się mieć znajomego ze wsi? Ja tak to obciach a wy?

Polecane posty

Gość Jestem Jola z Opola

Czy wstydzilibyście się mieć znajomego ze wsi? Ja tak to obciach a wy?

Gość gość
a ja Walenty za późno wyjęty ...czy to wystarczająca odpowiedz na Twoje pytanie ?

Gość Jestem Jola z Opola
Urodziłam się we Wrocławiu, od 10 lat mieszkam w Opolu tam rodzice znaleźli pracę chodzę do 3 klasy LO w Opolu mieszkam w bloku na osiedlu Armii Krajowej w Opolu (Opole to fajne miasto ale nie tak fajne jak Wrocław) we Wrocławiu mieszkałam również w bloku nie mogłabym żyć na wsi ja z mojego osiedla armii krajowej mam 2 km do galerii handlowej, 3 km do kina, teatru, do klubów 5 km do centrum Miasta, mam blisko kluby fitness, wszystko i uważam że mieszkać na wsi, gdzie nie ma nic to koszmar nigdy bym na wsi nie zamieszkała dobrze ze mieszkam w miarę dużym mieście czyli w Opolu

Gość Jestem Jola z Opola
Ale jak czasem jestem na wsi albo jak przez wsie przejeżdżam to dziwię się jak można tak mieszkać? Jeszcze ci ludzie co im słoma z butów wystaje nie umieją się zachować męczą zwierzęta obgaduja nie mają kultury itd więc uważam ludzi ze wsi za gorszych niewychowanych niekulturalnych głupszych a wy jak uważacie? Ja Wrocławianko-Opolanka) jestem Rodowitą mieszczanką:)

Gość gość
kałbuc przylazł :o paszoł won przygłupie!!!

Gość Jestem Jola z Opola
Nie jestem gościem od Namysłowa

Gość gość
kałbuc won

Gość Jestem Jola z Opola
Jaki Kałbuc, Kołbuc? przygłupie. Zrozum!!! Nie jestem nim, ale co tam głupkowi twojego pokroju się nie przetłumaczy, Zauważ że ja mam inny styl pisania niż on ale jesteś na to za głupi żeby to zrozumieć żegnam 🖐️

Gość gość
dżizzz, co za idiota jesteś już tak nudny i przewidywalny że słabo się robi

Gość gość
W czym ludzie ze wsi sa gorsi od tych z miasta? Na wsi jest wiecej pracy przy domu, wiec na pewno ludzie sa bardziej robotni i czasami tez bardziej wyksztalceni niz ci z miasta.

Gość Jestem Jola z Opola
11:32 ty naprawdę jesteś taki durny czy tylko udajesz Zrozum! Nie jestem gościem od Namysłowa ale ułomowi można tłuc do łba a ułom taki jak ty nigdy tego nie zrozumie

Gość gość
kałbuc jazda do czubków wodociągowa czeka

Gość Jestem Jola z Opola
11:48 a ten dalej swoje! Ile można tłuc do łba temu idiocie że nie jestem gościem od Namysłowa, a ten i tak nie potrafi tego zrozumieć, chyba że ty jesteś czubkiem i piszesz teraz z Wodociągowej? Ja mam pół kilometra na Wodociągową bo to jest moje osiedle, wytłumacz czemu twierdzisz że niby jestem gościem od Namysłowa? Tylko dlatego że pochodzę z Wrocławia a jestem obecnie z Opola? No wytłumacz ciołku

Gość gość
dla nikogo na kafe nie jest tajemnicą kim jesteś matołuszu ;)

Gość Jestem Jola z Opola
Zrozum! Nie jestem żaden Mateusz, Nie potraficie tego zrozumieć? To ta dyskusja nie ma sensu, Głupkom takim jak wy się nie wytłumaczy

Gość gość
interpunkcję może nauczyłeś się stosować, ale ciskasz się nadal tak samo ;)

Gość Gośćnastówę
Chyba odwrotnie mieszkałem u dziewczyny w Kielcach na KSM-ie i tam to dopiero ludzie beszczelni niewychowani i nieuprzejmi na wsi spokuj cisza masz swoje podwórko możesz mieć zwierzęta nie kota czy ratlerka tylko jakie ci się podoba można sobie robić co się żywnie podoba a w mieście to nawet auta nie masz gdzie postawić a jak znajdziesz miejsce to lepiej porobić zdjęcia aut z boku bo zaraz porysowany lub powgniatany sprzęt cały miasto to hujnia dla lubiących się gnieździć i mieć z każdej strony sąsiadów za ścianą

Gość Jestem Jola z Opola
12:02 ciskam się? Co? Nie rozumiem wytłumacz mi i zrozum że nie jestem gościem od Namysłowa