Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj na dwa baty

Polecane posty

Gość gość
Mega tyle orgazmow jeszcze nigdy nie mialam

Gość Pan gość Lucyfer
a co innego możesz napisać? homoseksualizm, swingowanie, dwa baty, czekolada... wszystko działa tak samo. raz w to wejdziesz to ciężko wyjść, a co gorsza, będziesz wszystkim mówiła, że jest super, bo zależy ci by każda idiotka też w to weszła. chory na aids zaraża innych aids. zdrowy od aids nikogo swoim zdrowiem nie namaszcza. zło jest zaraźliwe. dobro nie. to nie znaczy, że Cię kotuś potępiam. wręcz przeciwnie. uważam, że postępujesz racjonalnie. a teraz opisz jak Cię brali. trochę cyrku nie zaszkodzi. powiedz jak reagował mąż. tylko szczerze. dobry z niego frajer?

Gość gość
Frajer,nie frajer,cudowny mąż,jestem w pełni spełniona,doceniona,odważna,jestem 100%kobietą bez kompleksów,a Ty mały zadufany człowieczku?Żona po cichu robi ci rogi i jesteś sfrustrowany,czytasz cudze nie dla Ciebie przeznaczone teksty i pienisz się jak furia,pfu! :P

Gość gość
Frajer i gej nie szanuje potrzeb seksualnych kobiety i nie pozwoli jej wynająć kilku żywych wibratorów aby poczuła się spełniona.

Gość gość
20.33 to zabrzmiało optymistycznie.

Gość Pan gość Lucyfer
czytam bo muszę. taka robota. ktoś to zoo musi rozwijać, a trzeba wiedzieć co małpy robią. w gazecie sie o tym przecież nie dowiem, a ktoś musi wiedzieć jaki jest stan sodomy. frustracja? moze, ale nie zaburza tu ona moich myśli. I z cała pewnością nie chodzi tez o d**y które lubią na dwa baty w obecności męża, bo te dziewki są po prostu płytkie, i juz sam fakt, ze maja tego męża niedorajde i pedala juz o nich średnio świadczy. nie zmienia to faktu, ze naturalnie doceniam i szanuje to co te zony robią, i dlaczego to robią. na ich miejscu działałyby podobnie. osobiście jednak wole skupiać sie na np singielkach które dają d**y np tylko czarnym, bo jest to juz jakieś wyzwanie, i to faktycznie czasem prowadzi do frustracji, chociaz tu tez raczej daje radę zakładając ze dostanę szanse. w końcu kombinacja MFM ja, szmata i czarny jest znacznie bardziej wymagająca niż MFM ja, szmata i mezogej. zreszta jak do tej pory w naszej rozmowie uczestniczyły same podszywahace sie za kobiety pedały, ALE prawdziwe kobiety bacznie nas czytają. czytają czekając na błąd. na mój błąd. trzeba sie jednak poważnie zastanowić co zrobić z tymi waszymi wpisami. w pewnym sensie nikomu niczego nie powinno sie zabraniać, ale wy klarowne z premedytacja niszczycie ludzi, i chociaż walk mnie, ze niszczycie pseudodamcow, czy juz zniszczone suki, to biada tym którzy w moim królestwie niszczą mi dziewice, i dotyczy to tak samo pedalow jak i starających sie na sile zeszmacic swoje konkurentki juz zeszmacone szmaty. ileż to kobiet pod wpływem złośliwej namowy koleżanek zmarnowaly sobie życie. zło zawsze reklamuje zło. dobro zaś siedzi cicho.

Gość gość
Lucuś,po twych wpisach widzę jasno żeś zakompleksiony cichy gej,w większości ci co plują na innych i przypinają im łatki to sami są tacy,robią tak aby nikt nie podejrzewał ich! Więc przestań pisać te twe żenujące pierdołu ciału!

Gość Pan gość Lucyfer
nie ma to jak obrona orzez atak. prędzej zaczniecie skakać z mostów niż przyznacie sie, ze facet który puszcza żonę to symbol homoseksualizmu v.2, i ofiara swoich zdecydowanie fajniejszych od siebie zon. i raz jeszcze - nie chodzi o to, ze facet katrzy na inne chuje lepsze od swojego (moze podświadomie). chodzi o brak własnego ego. ale ok, czas kończyć. faceci wiedza, a kobietki musza iść dalej i szukać metody na homoseksualizm v.3. powodzenia!

Gość gość
Męskie ego to wyręczanie się frajerami aby ******* żonę, a samemu siedzieć z browarem w ręku i ich tylko poganiać. Ty do tego nie dorośniesz bo podniecają cię faceci, a nie podniecenie żony.

Gość gość
Tylko raz żona była wzięta na dwa baty. Stało się to gdy przyszedł do nas kolega troszkę wypiliśmy nie wiele lecz żona nabrała śmiałości i spytała czy nie zerżnelibyśmy jej na dwa otwory jednocześnie. Spytałem czy chodzi o oral i w cipkę. Odpowiedziała anal i w cipkę. Oboje byliśmy zaskoczeni z kolegą. Kolega miał ochotę niesamowitą i chętnie się zgodził. Ja również bo może nie być więcej takiej okazji. Poszedłem i pomogłem zrobić lewatywę by nie było coś niespodziewanego. Po lewatywe żona troszkę przyszła do siebie i spytałem ją czy na pewno chce. Chciała więc miała ale warunek że ja analnie bo się obawiam by mi nie zrobił krzywdy. Pomijam szczegóły lecz tak jak wtedy nigdy nie miała silnego orgazmu i tak ucieszonej nigdy żony nie widziałem wcześniej po seksie.

Gość Pan gość Lucyfer
każda niewolnica cieszy michę gdy widzi jak jej zapanować sie spedala. to oczywiste. do gościa z wczoraj z 20:33. doceniam okrecsnie kota ogonem, ze ego to leniuchowanie. a teraz zgoogluj sobie mikrochimeryzm i epigenetyka. no i prawdziwi mężczyźni nie piją browara. nie musza. nie chcą. chyba, ze żyją w Jemenie gdzie alkohol jest jedyna obrona przed cholera. z cała pewnością prawdziwy facet nie musi sie znieczulac. c***a ooczywiscie tak. miłego weekendu... panienki.

Gość gość
Wyzywa wszystkich od p*dalców a sam cuchniesz ciotą,spierniczaj Lucuś!:P

Gość Pan gość Lycio
nikogo nie wyzwalem. po prostu stwierdzam fakty. sami sie wyzywacie id gejów. jeśli zaś chodzi o mnie bycie gejem. odpada. nie czyni mnie to jednak homofobem. wręcz przeciwnie. ja b lubię homosi, a juz szczególnie tych którzy oddają mi swoje cudowne zony. to są piękne piękne chwile. szkoda tylko, ze zawsze cierpi na nich kobieta, bo gdy zaczyna chcieć, to za karę i ze strachu, jej mezunio podaruje jej 20 innych by rozwodzic jednego którego ona chce i w którym powierza nadzieje, ze ja z tego jej bagna ocali, niczym biały rycerz. każdy jednak orze jak moze.

Gość gość
Lycio,ciulu,cuchniesz jak pe*do*fil !

Gość Pan gość Lucyfer
bronicie sie jak sie da. nie rozumiecie nawet znaczenia słowa pedofil przypisujac mu definicje z metryki. ja jestem za prawem by każdej kobiecie przysługiwało Prawo Modliszki, dla tego który jej to dzieciństwo odbierze. w pewnym sensie to Wy jesteście wiec pedofilami, a nie ja. nie zmienia to wszystko faktu, ze faceci którzy puszczają własne zony to pedały. ale tym razem pójdę jeszcze dalej. nawet ci faceci którzy maja zony rozdziewiczone przez innego samca tez są trochę pedałami, i jest to oczywiste, ze w miarę upływu czasu fantazjuja oni o puszczaniu swoich zon, coś co zniszczone juz przez innego zony, bardzo chętnie podlapuja, spedalajac swoich mezulkow.

Gość gość
Lycio,ciulu,cuchniesz jak pe*do*fil ! Fuj,nie hejtuj,bleble!!!!!!!

Gość Pan gość Lucus
ja nie hejtuje. możesz mi tylko zarzucić używanie słów powszechnie uważanych za obraźliwe. absolutnie jednak nie hejtuje ani gejów ani szmatek. uważam, ze są oni ofiarami systemu nękania. gej wmawia wszystkim jak to super być gejem. szmatka wmawia wszystkim jak to super być szmatką. i tak ma być, i cieszy mnie to. chce jednak pokazać szmatkom, ze ich obecny poziom nękania nie działa, wiec najwyższy czas by zacząć kolejny proces wojny. nadal, nie hejtuje. byłoby to bez sensu, zreszta to nie wina geja, ze został gejem, czy szmatką, ze zwiastują szmatką. ktoś ich do tego przekonał.

Gość gość
Oj Lucuś,Lucuś,jesteś obrońcą Narodów przed będących innymi,będziesz św..inia.Bo styl i język masz taki!

Gość Pan gość LUCYFER
sw inia? obrońca narodów? po co mi to. Jam Lucyfer. L U C U F E R. czy jakieś szmatkom maja jeszcze jakieś pytania? czy upodlilgscie juz rak swoich mezulkow, ze obciągaja innym? jeśli nie to do roboty. nie po to falujące na gangbangach by nie czerpać z tego korzyści.