Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wchodzicie na fotel ginekologiczny to ściągacie skarpety?gin zwrócił uwagę..

Polecane posty

Gość gość

Gin zwrócił mi uwagę, czego nie ściągnęłam skarpet? powiedziałam, że mi zimno w nogi to jakiś nietakt wejśc na fotel w skarpetach? skarpetki miałam czyste, ubrane przed badaniem wiem, że są takie jednorazowe rajstopowe stopki w gabinecie, ale to dla kobiet co ściągną rajstopy i mają gołe stopy, w sumie to i tak nie wiem po co, jak każda kobieta się myje przed badaniem, no chyba, że się mylę, i niektóre się tylko podmywają i wchodzą upocone po całym dniu na fotel gin.?? :O

Gość gość
ja jak wchodzę w moją to zawsze ściągam

Gość gość
gość dziś na fotel, na fotel ginekologiczny, człowiecze :)

Gość gość
Ja u mojej ginekolog zawsze w butach wchodzę. Sama mi na pierwszej wizycie powiedziała żebym buty zostawiła, była to zima i miałam kozaki

Gość gość
Przenosisz zarazki nawet jak robisz dwa kroki. Wstyd Ci było? A POWINNO!

Gość gość
gość dziś też tak myślę, ale się zapytał o te skarpety jakbym zbrodnie popełniła te jednorazowe stopki u niego w gabinecie jak w obuwniczym też nie halo wg mnie, może wrażliwy za zapachy? to niech w maseczce na twarzy bada, bo z piśki potrafi bardziej zapodawać niż z nóg :D

Gość gość
gość dziś gdzie mu przenosze te zarazki? nóg mi przecież nie liże i nie dotyka stóp :D

Gość gość
Ja ubieram celowo. Nie wróciałabym do niego.

Gość gość
ja wchodzę zawsze w skarpetkach a mam już 37 lat ;) nigdy nikt nie zwrocil mi uwagi.

Gość gość
U nas w "przebieralni" są takie niebieskie foliowe nakładki z gumką. Można je nakładać na bose stopy lub na skarpety. Jak która chce. One są oczywiście jednorazowe.

Gość gość
13:19 ale po co nakładać to?

Gość gość
A wszystko dlatego, że jesteś zacofana i nie masz męża przy badaniu cipki. Czy jakoś tak...

Gość gość
gość dziś gdzie mu przenosze te zarazki? nóg mi przecież nie liże i nie dotyka stóp smiech.gif hhhhh na skarpetach są zarazki a na nogach już nie? na nogach może ktoś grzybice przenieśc przecież :O

Gość gość
Madko to ty wiesz, ze szczepienia sa zle, a nie wiesz, ze grzybice mozesz przyniesc ?

Gość gość
U nas w "przebieralni" są takie niebieskie foliowe nakładki z gumką. Można je nakładać na bose stopy lub na skarpety. Jak która chce. One są oczywiście jednorazowe. X Oczywiście że jednorazowe, a potem tony śmieci walają się po świecie, foliówki rozkładające się 300 lat :O może do opłąt zasa jednorazowe reklamówki w sklepach powinni pomyśleć nad ustawa która będzie nakładała opłaty na takich od foliówek na giry

Gość gość
słuchaj, koleś bada pipe, a nie nogi, w jaki sposób przenosi grzybice? wiatropylnie? w pipie kobiety też maja grzybice i przychodzą tak do badania po leki, koleś ma rękawiczki, qrwa jaka grzybica nóg w jaki sposób miałaby przeskoczyć na gina??? aaaa na podeszwach butów też są zarazki i w nich chodzisz po gabinecie :O

Gość gość
gość dziś na basenie też popylasz w takich foliakach na syrach? to dlaczego twierdzisz, że kobiety powinny je zakładać do badania pipy?! chyba na basenie prędzej się grzybicy nabawisz, a nie latasz w takich zrywkach na nogach, a u gina już tak?! co za absurd :o

Gość gość
Wspolczuje ginekologom wachania waszych syrow jesli wam te giry jebia po sciagnieciu butow.

Gość gość
gość dziś znasz z autopsji? może ty się nie myjesz cała przed badaniem, ale normalne kobiety biorą prysznic całego ciała :)

Gość gość
to po sciagnieciu fuzekli tez je**bią jak to mówisz. Ja nie sciagam bo mam odciski i modzele i sie wstydze. :P :D hahaha

Gość gość
słuchaj, koleś bada pipe, a nie nogi, w jaki sposób przenosi grzybice? wiatropylnie? w pipie kobiety też maja grzybice i przychodzą tak do badania po leki, koleś ma rękawiczki, qrwa jaka grzybica nóg w jaki sposób miałaby przeskoczyć na gina??? aaaa na podeszwach butów też są zarazki i w nich chodzisz po gabinecie pechowiec.gif x jak ktoś ma grzybice i zdejmie skarpetki postawi lape na podnóżku fotela a potem następna laska tam postawi łapy to ma grzybice murowaną :O

Gość gość
Nie zdejmuje i nie zamierzam, ps.z syr mi nie wali :D

Gość gość
Jestescie stare, obrzydliwe i zapuszczone. Smierdziuchy zgnile.

Gość gość
Hmm... raczej wstydziłabym się właśnie zdjąć skarpety i świecić gołą stopą, bo nie musi lekarz chcieć mieć moich gołych stóp po bokach, choć wszystko z nimi o.k. Skarpetki oczywiście czyściutkie, ale to oczywistość. Nie spotkałam się z nakazem zdejmowania skarpet i nie widziałam w gabinecie jednorazowych (tylko papierowe "spódniczki", żeby nie świecić tyłkiem w czasie przejścia na fotel, choć ja zawsze mam tunikę na badania). Także nie wiem, jaki był cel lekarza, ale po takiej uwadze (bo zbrodni nie popełniłaś, nie śmierdziałaś, czy coś :O ), nie wróciłabym do tego lekarza.

Gość gość
gość dziś taaaa i nagniotki i haluksy :D

Gość gość
ale k***a macie problemy, no naprawdę

Gość gość
nie ściągam, wchodzę w kozakach ubłoconych :)

Gość gość
Przecież świeżowyprane skarpetki na nogach są bardziej higieniczne niż bose stopy. Mi sie nikt nigdy nie przyczepił. Jakiś dziwny ten lekarz. Ma problem z tyłka. Poszłabym do innego

Gość gość
"jak ktoś ma grzybice i zdejmie skarpetki postawi lape na podnóżku fotela a potem następna laska tam postawi łapy to ma grzybice murowaną :O" ŁAPY !!!!! :D:D:D:D:D Dzięki tobie laski to od dziś zwierzęta

Gość gość
Ubiorę sobie na następna wizytę kosmate futerko na plecy :D Będzie bardziej klimatycznie