Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wchodzicie na fotel ginekologiczny to ściągacie skarpety?gin zwrócił uwagę..

Polecane posty

Gość gość
gość dziś grzybica powiadacie 💤 ja pieprze, na następną wizytę zakładam gumiaki rybackie do uda i lateksowe rękawiczki

Gość gość
Ja zawsze sciagam skarpety. Ludzie, troche taktu...

Gość gość
gość dziś a gin jak bada to ściąga spodnie? :)

Gość gość
A co mu sie dziwić. Nie dość że nawdycha sie smrodow z kilkudziesieciu peezdów dziennie i te widoki niektore maja wielkie wargi rozwalone wielkie pochwy. To oczekuje chociaz czystych girów. Niektore nie dbaja zaśmiardłe nogi maja, grzyby, ser twardy na pietach na 3 cm.

Gość gość
Bo lekarz nie życzy sobie widokow zaseriałych stóp i tyle.

Gość gość
Widocznie miałaś brudne skarpety albo poczuł brzydki zapach z twoich nóg jak zdjełaś buty. Nastepnym razem idż czysta to nikt ci uwagi nie zwroci brudasko.

Gość gość
Nie spotkałam się z nakazem zdejmowania skarpet i nie widziałam w gabinecie jednorazowych (tylko papierowe "spódniczki", żeby nie świecić tyłkiem w czasie przejścia na fotel, choć ja zawsze mam tunikę na badania). hhhh no ci/p/ą to przeciez mozna świecić i nawet ją nadstawiać ale na tyłek to już jednorazowe spódniczki chyba tylko po to zeby zanieczyszczać srodowisko bardziej :O Zakładac tunike specjalnie do ginekologa ma taki sam sens jak zakładać burke do dentysty żeby nie widział spróchniałych zębów :O

Gość gość
Nie nigdy nie ściągałam skarpet

Gość gość
gość dziś hahahah taką sobie wybrał specjalizacje to ma :D kase za to ma niezłą to niech wdycha, niestety ale kazdy zawód ma jakieś efekty uboczne :D

Gość gość
Zawsze mnie zastanawiało co kieruje ludźmi ktorzy decydują się na medycynie wybrac ginekologię :D pomijam niedojrzałych typków którym marzą sie tsipy i nie zdają sobie spraw ze po kilku latach już nie będzie mógł na nie patrzeć

Gość gość
Ubieram specjalnie przygotowane na wizytę nowe białe skarpetki żeby nie stawać bosą stopą na syf, który jest na podłodze, później je ściągam żeby tego syfu do butów nie przenieść.

Gość gość
w co ubierasz te skarpetki? w łańcuchy i bombki? zamiast choinki na święta je ubierasz?

Gość gość
17:22 Co ty bierzesz? ☺ Co innego badanie, a co innego chodzenie się, wyginanie przy ubieranki, zwłaszcza że jednocześnie odbywa się wtedy rozmowę z lekarzem.

Gość gość
17:33 Tak dbasz o poprawność języka ☺ Coś tam liznęłaś, ale już nie wiesz, że puryzm językowy nie świadczy dobrze o twojej kulturze.

Gość gość
Jak mozna nie zdejmowac skarpet???????!!!!!

Gość gość
Eeee, nie zdejmuje. Mam zawsze ładne, czyste skarpetki. Z resztą nigdy nie umawiam się na wizytę po pracy bo czuję się bardziej komfortowo jak idę swieżo umyta.

Gość gość
gość dziś "wyginanie przy ubieranki" lepiej powiedz co ty bierzesz :O

Gość gość
Skarpet nie zdejmuję ale zawsze zakładam te stopki (na gołe nogi latem też). "Spódniczkę " też zawsze ubieram nawet jesli mam dłuższą bluzkę lub sukienkę

Gość gość
gość dziś znalazła się polonistka za pięć groszy :O idź ubrać skapretki

Gość gość
17:22 Zakładac tunike specjalnie do ginekologa ma taki sam sens jak zakładać burke do dentysty żeby nie widział spróchniałych zębów pechowiec.gif" Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :D Posikalam się przez ciebie :D

Gość gość
Nie no luz, laski pokazują pipe na oścież bez krępacji, a zakładają papierowe miniówy bo wstydzą się pokazać tyłka :D Tego to nawet Kopernik by nie wymyślił :P

Gość gość
Sory, ale jak ktos ma cuchnace stopy, to nic nie da, ze sciagnie skarpetki, bo fetor na stopach przepoconych takze jest. Wiec jak do ginekologa przychodzi kobieta ktorej smierdza skarpetki, to jaki sens ma ich sciagniecie? Stopa tez smierdzi. x ja zakladam zawsze NOWE skarpetki jak ide do gina i zakladam je zaraz przed wyjsciem z domu po umyciu sie (stóp takze)

Gość gość
A może ma fetysz stóp.....

Gość gość
Chyba zbok jakiś...

Gość gość
Ginekolog z fetyszem stóp ?

Gość gość
jeśli miałaś czyste skarpetki a lekarz nie zagwarantował ci innych to był zwykłym bucem i nie miał prawa zwracać ci uwagi. ciekawe czy on paraduje po różnych gabinetach lekarskich na bosaka ? ;)

Gość gość
Normalnie czytaj tą waszą dyskusję i ryczę ze śmiechu:D:D:D:D dawno się tak nie ubawiłam:)