Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Madki ale wy pojepane jestescie

Polecane posty

Gość gość
dokładnie nie jestem eko itd. ale swoja zupka wiadomo jest z czego i sama masz wpływ na to co je twoje dziecko

Gość gość
jak pisałam mojego syna jedzenie ze słoiczka piekło w gardło po zabiegu, a moja zupa lekko tylko osolona nie to napiszcie mi dlaczego tak się działo jedno krótkie wytłumaczenie

Gość gość
Sól znieczulila gardło

Gość gość
ta, zwłaszcza szczypta

Gość gość
po wycięciu migdałków sól nie znieczula tylko piecze, jest zakaz używania i przyprawiania czymkolwiek, nie jedzenie ostrych i słonych potraw

Gość gość
Coś w tym może i jest. Kiedyś dałam słoik a mały miał zaczerwienienie a potem ugotowalam mu (z tych samych składników żeby zobaczyć co może powodować to) i nic nie było. Dałam mu następny słoik i miał jakieś zmiany skórne i dostał znowu to samo domowej roboty i nic. Uwaga kupa- sloik też powoduje że pupa jest czerwona a domowy obiad - nic.

Gość gość
Ja opisalam o synku 3 letnim ze malo gada to zostalam zj(ebana) ,bo syn ma autyzm i wszystkie psychiczne choroby. Bylam ta zla ,bo nie bylam w poradni zdr psychicznego. Teraz ma 4 lata i gada non stop.nawet sam ze soba;) ale kafe kury wiedzialy juz ze jest chory;)

Gość gość
11.27 dlatego maDek nie sluchamy ! :)

Gość gość
I tak wszystko przebija zbijanie goraczki naturalnymi sposobami,bo paracetamol szkodzi watrobie;) ohh madki.

Gość gość
autorko sama piszesz komentarze zeby podbic i tak glupi temat??? jestes zalosna, a jesli masz na imie Monika to wiem kim jestes! :P