Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwiki

Pytanie o pomoc

Polecane posty

Gość gośćwiki

Witajcie jestem mama 2 letniej coreczki nie planowalam 2 dziecka poniewaz tylko maz pracuje ja jestem osoba niepelnosprawna i mimo zabezpieczenia jestem w ciazy i teraz mam problem bo maz pracuje sezonowo tak jest na wsi i bardzo sie boje jak damy rade czy jakas mama mogla by mi pomuc?? potrzebowala bym rzeczy na ta oto 2 latke i puzniej dla dzidziusia oczywiscie wózek mam po corce ale innych rzeczy juz nie wiem ze takich tematow jest mnustwo ze ktos o cos prosi ale ja naprawde licze na to ze jesli los zeslal mi 2 ciaze to i jakos mi pomoze i znajdzie sie dobra mama co juz nie potrzebuje ubranek pomogla mi jedna mama i bardzo jej za to dziekuje bede wdzieczna do konca zycia naprawde milo ze jest ktos o zlotym sercu gdyby ktos zechcial cos dac prosze o kontakt viktobud@o2.pl

Gość gość
Na forum.gazeta.pl wejdź na pomocne emamy tam po weryfikacji otrzymasz pomoc. Powodzenia. To nie jest miejsce na otrzymanie pomocy. Nikt w ciemno nic nie daje.

Gość gość
Nic a nic nie masz dla niemowlaka po corce ktora ma 2 lata. Dziwne.

Gość gość
Jaja sobie robisz? Liczysz na łatwizne? Kolezanka cała wyprawke na noworodka ma z OLX oddam za darmo albo w zamian na zamiane na coś, albo symboliczne sumy 10-20zl. Ciuchy dla 2 latki tez pelno w ogloszeniach.

Gość gośćwiki
Bardzo Was prosze to pomoc dla mojej córki i dzidzi nie badzcie bez serca

Gość gość
Skoro mąż taki jurny to niech zapewni byt tobie corce i dzidzi. Żegnam.

Gość gość
Jeżeli jesteś osobą niepełnosprawną to w jakim wieku powstała niepełnosprawność?Jaka to niepełnosprawność. Ludzie Ci nie pomogą jak się nie uwiarygodnisz.

Gość gość
Dostaniesz 500 plus na obydwoje dzieci. To już tysiak. Kosiniakowe przez rok drugi tysiak. Rodzinne na dzieci jakieś 150 zł. Czyli ponad 2000 dostaniesz za nic. Do tego jeszcze jednorazowo becikowe. W niektórych gminach dają oprócz becikowego drugi tysiąc jednorazowej zapomogi. Idź do Mopsu, dowiedz się, co Ci przysługuje.

Gość gość
Dziewczynko czy Ty chcesz sobie bajzlu narobnarobić??Od 6 lat w tej ciąży jesteś??? Naciągaczko wredna...

Gość gość
Przyjme_ubranka_dla_dzieci_Pomocy.html Nie pójdzie na gazetę bo ściemniać juź od co najmniej 6lat.

Gość gość
Widocznie kolejne dzieci w drodze i szuka jeleni na wyprawke.

Gość gość
.kafeteria.pl/temat/f10/wejdzcie-prosze-p_5049088 tu następny głupich szukasz.....weź się za robotę