Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina9w3

Problem z zębami

Polecane posty

Gość malina9w3

Niestety mam bardzo brzydkie zęby. Walczę z nimi już kilka dobrych lat, ale niestety nic nie daje rady. Jednym ratunkiem są chyba koronki lub coś w tym stylu. I tutaj moje pytanie: co sądzicie o klinice Dental Park w Krakowie?

Gość gość
Oszuści i naciągacze, będą ci wmawiać chore zęby żeby tylko kasę wyciągać. Omijaj szerokim łukiem!!! :O

Gość gość
Ale w jakim sensie brzydkie? Ksztalt, kolor, zgryz? Dentysty, ktory cie namawia na koronki unikaj szerokim lukiem. Najpierw jest wybielanie i ortodoncja, co pownno przyniesc olsniewajace efekty bez szkody dla zebow. Potem mozna rozwazyc licowki. A dopiero potem koronki, ktorych z powodow czysto estetycznych sie wlasciwie nie zaklada.

Gość gość
gość dziś potwierdzam, niestety... jak tam chodziłam to za każdym razem było "coś" do robienia (czyli co kilka miesięcy rozwalał mi się ząb albo plomba wg nich), zmieniłam dentystę i o cudzie, już 4 lata zero wiercenia - magicznie mi się zęby naprawiły czy jak? :D

Gość gość
Moim zdaniem bardzo pomaga zakup szczoteczki sonicznej. Obecnie używam Panasonica - jest świetna i bardzo dokładna, miałam naprawdę żółte zęby a teraz wyglądają o wiele lepiej.

Gość Ekrela
Nie zawsze drogim, ja mam taką za ponad 200zł z tego sklepu https://www.estetic-dent-sklep.pl/ i działa świetnie. Spora różnica jak się myje zęby szczoteczką soniczną a taką zwykłą manualną. Polecam zainwestować w soniczną.

Gość gość
Ja od zawsze chciałam wybielić żeby ale nie miałam na to najpierw funduszy a jak już były to trafiły się dwie ciąże jedna po drugiej. Jak już się ogarnęłam to zapisałam się na wybielanie do stomatologa do którego chodzę w www.dentystazawiercie.pl . Miałam do wyboru metodę nakładkową w domu lub w gabinecie z użyciem lampy Beyond. Wybrałam metodę w gabinecie bo niestety nie jestem systematyczna a jak mam umówioną wizytę to nie było możliwości żeby nie iść :)

Nie znam kliniki, o której mowa w pierwszej wiadomości. Jeśli jednak ma Pani mocno zniszczone uzębienie, koronki to dobry pomysł - o ile stan zębów pozwoli jeszcze na zastosowanie tej metody. Ale o tym zdecyduje stomatolog. Pozdrawiam i powodzenia!

Gość gość
Może licówki pomogą? To jest dobra metoda, sama korzystałam i efekt jest piękny, mój uśmiech się bardzo zmienił :) Licówki robiłam w Krakowie, w klinice Luxdentica, dostałam namiar od znajomej, najlepiej iść z polecenia. :)

Gość gość
Ja mam swojego stałego stomatologa w http://ar-dent.pl/kontakt/ i jestem bardzo zadowolona z ich obsługi. Od dawna do nich chodzę i praktycznie odbywa się to bez stresu. Wiec jeżeli ktoś boi się stomatologa to ten punkt jest dla niego.