Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Pogada ktoś?

Polecane posty

Gość gość
A u Ciebie moze cos wesolego, u mnie smutna wiadomosc.

Gość gość
jaka smutna dziewico?

Gość gość
Przypakiem dowiedzialam sie o smierci mojej serdecznej przyjaciolki z liceum. Zmarla w dalekiej Kanadzie a zwloki przeniesiono po roku na cmentarz do Polski.

U mnie nic wesołego w sumie nic takiego. Przykro mi :( Najgorsza cześć roku, zimno, mokro i ponuro, nie pomaga to w humorze

Gość gość
Dziekuje, nie moge przestac plakac. Byla taka super babka, do tanca i do rozanca. Moja swiadkowa na slubie.

Chciałbym jakoś pocieszyć ale nie mam pojęcia jak :( Niestety tak to już jest że Ci dobrzy odchodzą za wcześnie, chociaż może jest jakiś plan w tym... Nie utrzymywaliście ze sobą kontaktu że dowiedziałaś się przypadkiem?

Gość gość
Mieszkam w Niemczech, akurat wtedy stracilysmy kontakt na skutek mojej przeprowadzki do domu, remonty, wymiany tel., itd. Bylam w PL i minelysmy sie. Bylam na pogrzebie mojej mamy i trudno bylo zorganizowac wesole spotkanie po latach, ale mialysmy kontakt tel. Teraz znalazlam nasza wspolna znajoma w PL ale dzisiaj nie mam jeszcze sily zadzwonic, zeby zapytac jak zmarla i jak maz i dzieci. Byla za mloda, zeby odejsc.

:( Od samego czytania mi smutno. Że to zawsze musi dotknąć dobrych ludzi, którzy mieli rodziny, plany na przyszłość itp

Gość gość
Nie smuc sie. Zycie trzeba przezywac wesolo, ona tez taka byla, zywiolowa, zabawna, pelna smiechu. Takie smutne zdarzenie spotyka nas tylko raz.

Gość gość
To ja napisalam. Nie moge przestac za nia plakac, byla mi jak siostra. Ale Ty nie smuc sie, czekaj albo szukaj takich przyjaciol.

Myślałem że ktoś doradza Ja w sumie mam takie "szczeście" że nie straciłem jeszcze nikogo bliskiego i nie wiem jakie to przeżycie, ale domyślam się że mocne

Gość gość
Im ktos nam blizszy, im wiecej mamy wspolnych wspomnien, tym bardziej boli odejscie na zawsze, najsilniej rodzicow, jezeli ich kochamy.

Gość gość
Staraj sie byc radosnym synem i przyjacielem.

Gość gość
Nie znamy dnia, ani godziny wiec starajmy sie byc kochani dla naszych bliskich.

Staram sie także żyć tak jakby każdy dzień miał być ostatni bo nie wiadomo co kogo czeka

Gość gość
Swietnie. To najlepsza maksyma zyciowa.

Życie jest za krótknie aby potem czegoś żalować, chociaż narazie żaluje samych zlych decyzji

Jeszcze mnie trzyma złośliwa grypa, znowu dostałam gorączki :D przez to, że byłam dziś w pracy i latałam po mieście :D a u Ciebie Ryśku?

Mi się ostatnio nic nie chcę. Pogoda do niczego nie zachęca, muszę pisać pracę na studia i od kilku dni nie wiem jak zacząć i jak się zabrać :( Nie ma ostatnio zachodów słonca bo pogoda na to nie pozwala :P

To musisz znaleźć motywację :D Albo kogoś kto da Ci kopa. Widziałeś może Zawadiakę? Szukałam jej wczoraj

Gość gość
Nie lataj po miescie z grypa, czym jest te pare dni L4 wobec wiecznosci, badz rozsadna;)

Musiałam iść do pracy :( bo by mnie wywalili, potem zakupy na niedziełę zrobić :D

No kop by się prędzej przydał który byłby motywacją :D Nie nie widziałem, nawet nie kojarzę kto to :D

Gość gość
Nie dajcie sie wpedzic przedwczesnie do grobu przez jakies glupie powiklania pogrypowe, hej!