Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna_Mi

Test pozytywny beta ujemna

Polecane posty

Gość Smutna_Mi

Witajcie, zacznę od tego ze ostatnia miesiączkę miałam 18.09. Jakieś dwa tygodnie temu zrobiłam test ciążowy, nawet nie z porannego moczu i odrazu wyszły dwie grube kreski. No i ogólnie wszystko ok. Wczoraj byłam u gina i okazało się ze to ok 6. tydzień ale usg nic nie wykazało. Dziś robiłam beta hcg, wyszła poniżej 2. Okresu nadal nie ma, co się stało z ciążą? W czwartek jadę do lekarza na kontrole, ale najprawdopodobniej dostane tabletki na wywołanie okresu. Jestem załamana, bo tak naprawdę sama nie wiem co się zadziało. Miał ktoś tak może?

Gość gość
chyba logiczne ze ciaza obumarła zanim sie porzadnie rozwinela. co tu dluzej główkować? to nie fizyka kwantowa

Gość gość
Up

Gość gość
Pewnie test wadliwy albo ciąża biochemiczna

Gość Smutna_Mi
Zdaję sobie z tego sprawę, że ciąża obumarla. Ale nie mam w dalszym ciągu okresu. Chciałabym żeby to okazało się za tydzień na usg, że jednak jest wszystko ok. Wiem to nie możliwe. Dzięki za odpowiedź.

Gość gość
obumarcie to nie jest poronienie. czego tu nie rozumiesz?

Gość gość
dziś walnięta koza jesteś

Gość gość
gość dziś dziś walnięta koza jesteś x Ja przynajmniej jestem po studiach i "cos" wiem ;)

Gość Smutna_Mi
To chyba było do mnie. Hm... Juz kiedyś przechodziłam poronienie, tak dla wyjaśnienia. Ciąża obumarla i dostałam normalnie okres. Ja wszystko rozumiem. Nie rozumiem po co ktoś złośliwy się wypowiada, jak tylko zapytałam. Co za forum

Gość gość
Autorko przykro mi:( Trzymaj się! Przytulam:)

Gość gość
Bete mogli pomylic w laboratorium! Zrob jeszcze raz:)

Gość gość
Gość 8:50 debil! Ja pier..... wy to dajecie nadzieje z d**y wyjęte na cholerę pisać takie rzeczy? Lekarz na usg nic nie znalazł a co jak co ale pęcherzyk powinien być beta ujemna a test dwa tyg temu był pozytywny czyli beta zdążyła już opaść a okres przyjdzie lada dzień. No co za ludzie

Gość gość
Robiłam betę 5 razy w życiu, 2 razy dostałam błędny wynik.

Gość gość
Powtórzyć by mgła jakby lekarz coś widział a tu wszystkie znaki na niebie wskazują ze nici z tego a wy na sile wmawiacie co za frustracja.

Gość gość
wczoraj nie chodziło o wiedzę tylko żałosne teksty, jesteś po studiach.... teraz prawie każdy jest i na nikim to wrażenia nie robi, a jeśli po medycznych to chyba jeszcze nie wszystko wiesz....

Gość Smutna_Mi
Bo jednak każdy ma nadzieję czy to źle? Słuchajcie dziś za namową przyjaciółki zrobiłam test i wcale nie z porannego moczu,no i wyszły dwie grube krechy odrazu. Teraz juz zglupialam. Testy w odstępie dwóch tygodni pokazały by błędny wynik?mam poprostu nadzieję jeszcze. Myślałam że może ktoś miał podobny problem

Gość gość
No to Cię nie pocieszę, hcg spada powoli, nawet kilka dni po zabiegu łyżeczkowania test wyjdzie pozytywny.

Gość Smutna_Mi
Ja wiem, ale czemu wtedy krew wyszła negatywnie? Tez powinno byś hsg w krwi. Aj tam szkoda gdybanie. Zobaczymy co czas pokaże, w czwartek wizyta u ginekologa i zobaczymy. Dzięki za odpowiedź

Gość gość
Chcesz być w ciąży anawet nie wieszjak się podstawowy hormon nazywa HCG !!!!!

Gość gość
gość dziś Na Twoim przykładzie widzę jak wygląda u człowieka ból, d**y.

Gość gość
Ja dostałam wynik bety ponad 2000 a nie byłam w ciąży...Zwykły błąd.

Gość gość
Oj tam się nie czepiajcie Autorki! Bo jej pewnie słownik literkę przestawił i wielkie halo. A poza tym chcąc być w ciąży wcale nie trzeba znać jakichkolwiek zagadnień medycznych bo po co to? Albo jesteś w ciąży albo nie i tyle. Nic więcej nie potrzeba. Bez stresu a nie tylko świrowanie i nakręcanie się. Pozdrowienia dla Autorki i spokojnie pójdziesz w czwartek do lekarza i wszystko się okaże i będzie jasne. Powodzenia tak czy siak. I nie wierz we wszystko co tu wypisują byle pisać byle coś swojego podpowiedzieć za wszelką cenę

Gość Smutna_Mi
Dzięki:-) to jest właśnie forum, jeden błąd w pisowni i już wielka afera:-/ tak racja pójdę w czwartek i się okaże. Dziwna sprawa, może już przechodzę menopauze ;-) co prawda mam 32 lata dopiero ale różnie to bywa. Tak czy inaczej dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Ja to zawsze jakiś ewenement jestem. Najpierw test pozytywny, potem usg i brak ciąży, HCG tez ujemna, a ty znowu test pozytywny ehhhh.... Pozdrawiam

Gość gość
I tak gowno z tego będzie. Zasłanianie się słownikiem ehh a po za tym na teście jest napisane hcg wiec znac by wypadało ale jak widać w inteligencji studia nie pomagają Haha

Gość gość
Ale tu Suki siedzą. :O

Gość gość
Typowe dla tego forum. Jak ktoś nie buja w obłokach tylko realnie podchodzi do życia to zaraz suka

Gość Smutna_Mi
Gościu z 14:57 no z czym nasz problem? O jakich studiach ty tu ciągle piszesz? Nie masz nic mądrego do napisania to nie udzielaj się. Co za zawistna osoba. O losie, naprawdę masz chyba kiepskie życie, skoro wyladowujesz się tu na forum

Gość gość
Pewne błąd w laboratorium, skoro testy są wyraźnie pozytywne, tzn. Że masz podwyższony poziom hcg, który bywa taki nie tylko w ciąży...leć w pn na drugie bhcg...

Gość gość
gość dziś Typowe dla tego forum. Jak ktoś nie buja w obłokach tylko realnie podchodzi do życia to zaraz suka X Realne pochodzenie do życia jest ok. Ale nie trzeba zaraz zgrywać zimnej sucz. :P

Gość gość
Chciałam ci powiedzieć ze testy wychodzą pozytywne tez przy nowotworach wiec skoro lekarz ciąży nie znalazł to może tu się przebadaj a nie dopatruj się błędów w labolatorium