Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przytulacz Tygrysów

w ogole jak sobie pomysle ile w anglii moglem miec na noc kobiet

Polecane posty

wlasnie w tym jest ten bol, karolku, ze kobiety by predzej zaspokajaly mnie niz zebym ja je zaspokoil. a kobiety to fakt, w anglii nie znajde, bo ja tam mam już swojego gitarzystę, i ja tam w muzyce siedze, a kobiety to zazwyczaj zajęte są pracą i instagrami i e, nie...

chodzilo mi o dojrzalosc emocjonalną ,nie konkretnie wiek. to juz wiem ze nie spotykasz sie z dziewczynami <15 :) dobrze. wiesz, jestes malo doswiadczony, to dlatego. musisz sobie dac szanse, teraz jestes w takim wieku ze seksu ma sie najwiecej. :) potem juz nie bedzie tak 'kolorowo' jak bedziesz starszy to mniejsze szanse, na pewno nie takie jak teraz. nie odbieraj sobie tego doswiadczenia, zwlaszcza ze jestes mlody, ladny, fajny i nie glupi. a to wazne w zyciu emocjonalnym zeby ten etap "wybawienia" przejsc, zwlaszcza dla faceta. bo potem jak bedziesz starszy to bedzie ci trudniej o staly zwiazek i milosc nie majac zadnego doswiadczenia i ugruntowania w sobie wartosci na podstawie tez innych mniej powaznych doswiadczen. zaslugujesz na udane, pelne spelnienia i orgazmow zycie seksualne :D z plcia przeciwną ;)

a nie jest tak ze one sie starają a ty mniej? :) albo chcą żebyś ty byl tym ktory "bardziej" przynajmniej na poczatku zabiega, a sam szukasz bardziej rownej sobie partnerki, przyjaciolki, kolezanki niz niewinnej niewiasty ktorą trzeba wziac pod pache :)

denerwuje mnie to karol, bo tak samo jest z gejami na pewno ze gej chce przerznac kogos bo jest hot a juz on go nie interesuje, to mnie denerwuje, ze kazda by tylko skakała, a jakbym byl brzydki to nawet by nie splunely na mnie.