Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przytulacz Tygrysów

w ogole jak sobie pomysle ile w anglii moglem miec na noc kobiet

Polecane posty

w anglii gdzies 2000km stad, gdzie kobiety są piękne gadają po angielsku i mają pieniądze na torebke louis vitton. np kiedys bylem w vision express a tam siedziala taka ruda kobieta, normalnie wygladala jak ona http://galeri7.uludagsozluk.com/235/audrey-fleurot_444905.jpg i siedziala za stolkiem i patrzyla sie we mnie jak w obrazek, i zaraz stope rozsunela pod stolem ze ja widzialem, szkoda ze jestem prawiczkiem.

wiem, ze maja. Mamuski z malymi dziecmi w luksusowych mercedesach sie za mna ogladaly, mlode dziewczyny dziewice do mnie zarywały, zagadywały, super hot blondynki mogłem poderwać, mogłem mieć 2 dziewczyny na trojkaty sto razy a w londynie idąc do miasta mogę wyrwać 4 laseczki na pieciokąt i przeżyć noc życia, tylko jestem prawiczkiem i nie wiem co i jak.

Gość gość
Marzena ściętej głowy :P

Gość gość
Ja lubię prawiczków. A zwłaszcza jednego. Ty chyba tez Karol ;)

poza tym skąd u ciebie ta frustracja karolku, kiedys bylem z pewną pięknością na łyżwach i dała mi rękę i jezdzilismy trzymajac sie za rece, a jest to dziewczyna 11/10, wiec ona mnie chce dotknac.

Bo jestes leniwy i nie chcesz sie zmienic, stać mężczyzną, wziąć swoje życie w swoje ręce, tylko sie poddałeś i zachowujesz gorzej jak bierne laski-kłody. :o Dlatego moja frustracja, bo niby jesteś facet a jakoś tego swoim zachowaniem i poczynaniami tu nie wykazujesz. Czuje sie irytacje i frustracje takim czyms. :(

Filipku dla Ciebie to tylko dziewczynka, bo na dziewczynę to Ty jeszcze nie dorosłeś, a co tu mówić dopiero o kobiecie 🖐️ o mezczyznie w ogole nie wspomne..

Napisałem tylko prawdę o Tobie Filipku :) No bo co by takie dziewczyny z Tobą robiły? Co miałbyś imże do zaproponowania? Palenie fajek? Rozumiem, to może być dla niektórych podniecające. Ale jak Ty nei lubisz być dotykany...co dopiero całą noc, nie da się tak tylko palić fajek :o one by Cię związały, zgwałciły i na tym by sie skończyło. No może Ty własnie o tym marzysz, o byciu zdominowanym uległym pieskiem na smyczy? :) bo jak piszesz ze z dziewczynką jezdziles za reke i nic nie bylo to musiala tez byc dziewica, ale na dluzsza mete to by nie dzialalo bo dziwczyna szybciej od ciebie dojrzeje i bedzie chciala mezczyzny ktory wie jak jej dogadzac ;)