Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

jak dobrze ze z prawikow walenia dzieci nie bedzie

Polecane posty

Gość gość
O co chodzi? bo nie w temacie jestem

o przegrywów ktorzy szczęściem w nieszczęściu dalej swojego wadliwego genomu nie przekażą..co najwyzej bakteriom w oczyszczalni sciekow :P

Gość gość
chodzi mi o wizażanki

Gość gość
A czy bakterie mogą zajść w ciążę ?

Gość gość z miasta Katowice
akurat taka bakterią plemnikową która została wprowadzona głębokim posuwistym ruchem do pisdy twojej matki ty spedlony odpadzie społeczny!!!

skurfione pedalisko kobiecykarol będzie tu od dziś napiertalany w 0dbyt na sucho dzień w dzień!! rozpirtole cie tu na kafe ty cwelu zasyfiony!!!!!

gość z miasta Katowice dziś wszystkie twoje zasyfiale przegrancze niedorozwiniete plemniki z wielkim smakiem jedzą bakterie katowickiego zespolu oczyszczalni sciekow bo to jedyne miejsce w ktorym sie do czegos nadają. bakterie beztlenowe i tlenowe mają radoche rozwalając glowki a potem witki i pozerajac jadra i cytoplazme, utylizując skrzywione patolskie DNA ktore w nich siedzi.

posta nie doczytałem, ale powiem ci już dzisaj, że masz tu lipę skurwialy pedrylu!!!! Nie toleruje pedałów i będziesz tu tak samo tyrany jak to ścierwo pedalskie inacess, którego powinno sie w piecu spalić, żeby to góówno juz nie pełzało po ziemi! ZERO tolerancji dla pedalstwa!!!!!!!!!!!!

gość z miasta Katowice dziś idź odpadzie spuść ciśnienie do kibla...zrób przysługę oczyszczalni ścieków, pożyw glodne bakterie które już czekają na twoje odpady.

komunalna oczyszczalnia sciekow miasta katowice to jedyne miejsce patolskiego przegrańczego prawiczego DNA, niech Ci sie to śni co noc w tej pustej łepetynie do końca Twojego nędznego żywota patolu!!!!

kobiecykarol89 dziś proponuje ci ypiertolić się solidnie w dóópsko analnie czym wielkich gabarytów ty spedalona końska spiertolino!! Jesteś homoseksualnym ścierwem i to jest dal mnie wystarczająca satysfakcja :D Nigdy nie będziesz pełnowartościowym człowiekiem homo dziwolągu :D🖐️

kóórwisko walone analnie w dóópsko zawsze pozostanie ludzkim góównem tak jak ty karolku z tym nie wygrasz :D Pogódź sie z tym, że jesteś ludzkim ścierwem!!!

śmieszy mnie to, że pedalskie ścierwo do mnie cos popierduje, ale myslę że to dlatego, że ten robal wie, że nigdy nie będzie człowiekiem tylko zmutowanym homogóównem które powinno sie spalic w piecu gdy stara go z pisdy wysrała!!!

gość z miasta Katowice dziś kup sobie już tą dmuchaną gumową lalę bo na normalną kobietę nigdy Cię nie będzie stać debilu :D patolski z wynglonego miasta nierobów katowickich na ktore cala pracujaca Polska leje..cieplym. pedofilu wlasne dziecko bys spalil po wyjeciu z pissdy lochy ktorą bys zgwal*il zyebie??? ciebie naprawde powinni zamknac w pierdlu skrzywusie i jeppac w dpe i ten krzywy ryj sie spuszczac sie grupowo cala noc cfelic zebys wiedzial gdzie twoje miejsce patolu, pod budą z piwem wszo osrana lizac rowy Panom.

Gość gość
Jakoś nie widziałam żeby Ina przejął się tym szczekaniem, Kato. Miał większe powodzenie niz ty i tego nie zniosłes