Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pablo55

Od dawna macie z tymi atakami

Polecane posty

Gość gość
uCiekaja tematy :(

To przeciez nienormalne , na zadnym forum tak nie ma .Ublizenia , wulgarnosc to wszedzie prawie jest . ze tez za to nie karaja jakas grzywna, adres ip maja ale bylby spokoj.

Pablo właśnie, mogą zbanować to IP co spamuje, wczoraj moja się dostała bana za fajfusa :D Kobiecy bo jak się tu napatrzysz na przypadki kliniczne będzie Ci łatwiej na studiach :D

Nie dziwie sie , ze tu nie mam tylu chetnych do pisania, jak tutaj tak sie dzieje

Universum dziś Schlebiasz mi. :) Ale mnie nie znasz. Znajomy student medycyny, gej, były kochanek i przyjaciel stwierdził mi kiedyś że jestem 'niesamowicie inteligentny' i 'napiszę kiedyś książkę', więc wszystko przede mną :classic_cool: póki co, to ja byłem ale z drugiej strony :P

Kobiecy to napisz książkę :D zostań kobiecą pisarką :D Pablo bo nie widać wcaleematów na liście, co chwilę znikają

22.15 Nie przesadzaj z ta terapia szokowa , to jest zwykle chamstwo.Tak to sie nazywa.

Wlasnie widze, jak tak jest , powinniscie caly czas trzymac sie swoich tematow Ale to naprawde irytujace , ze nie mozna tego zglosic , nie ma takiej opcji

Kundzia, ładnie. Serio jesteś innej orientacji? Pablo nic nie trwa wiecznie, zaraz im się znudzi :D

pablo55 dziś ale ja to juz dawno zauwazylem, jak 1szy raz to wlazlem ,jeszcze konta nei mialem ze ta czesc fotum "ogolna" to jest taki smietnik, taki rynsztok gdzie nie pisze sie 'na temat' bo tu nie ma kategorii.