Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Filip ale Ty wiesz że impotencje i problemy z erekcją sie leczy??

Polecane posty

Atom? :Dodaj Oj Karolku :D już wiem ,zostań wróżką :D będziesz wciskał ludziom kity :D

Filip, raz piszesz ze cie jarają, raz nie..moze sprobuj z jakims kolegą jednak, co? przynajmniej bedziesz wiedzial, czy jestes aseksualny do obu plci..

No to chyba nie czujesz sie z tym dobrze, co? :( Potrzebna Ci stabilizacja emocjonalna. Zeby ją osiagnac musisz sam tego chciec. Ja juz pisalem w wielu tematach o pomocy...ale pisac mozna. Nic na sile.

ja nie potrzebuje zadnej pomocy. ogolnie karolku to cale zycie mi tak wyszlo, ze wiekszy wplyw na mnie miała muzyka niz kobiety, i tez w anglii jak jestem, to dobrze sie czuje w towarzystwie muzykow. dopiero jak w polsce jestem, ten cały świat muzyczny znika, cała w anglia a we mnie jest polska, i wtedy w ogole zmienia mi sie postrzeganie rzeczywistosci, to dla mnie dwa rozne swiaty... i pewnie przez to tak mam, bo w polsce bym mieszkał, a w anglii grał, i co ja poradzę... Kiedyś po prostu bede musial wszystko jebnąć w p**du i zacząć nowe życie od zera...

uwierz mi, ze czekam z niedoczekaniem na ten dzien, az dzisiaj mnie naszlo zeby nie korzystac z tego forum dopoki nie wyjade, a ogolnie to podobno niedlugo mi sie konczy umowa na internet i prawdopodobnie bede bez neta, na maila czasem wejde odpisac gitarzyscie ;p

Gość gość
Ja zdecydowałem się na zastosowanie IQman i jestem bardzo zadowolony z efektu . W końcu seks znów zaczął być tylko samą przyjakmością, pozbawioną stresu, ze coś będzie nie tak

Gość gość
Zdecydowanie polecam wszystkim tabletki IQman. Dzialaja cuda! Jak po viagrze. Nie dosc ze sztywny to ciagle gotowy do dzialania. Moja dziewczyna pieje z zachwytu. Przede wszystkim dlatego ze skonczyly sie problemy z opadaniem w trakcie. No i w koncu ona tez jest w siodmym niebie!