Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malami92

on nie wie co do mnie czuje

Polecane posty

Gość malami92

Jestesmy ze soba dwa lata znamy sie od dziecka widujemy sie prawie codzinnie myslalam ze to cos powaznego nigdy nie spedzalam z chlopakiem tak duzo czasu jak z obecnym i tu jest własnie problem ja myslalam bo on chyba mysli zupelni co innego.. Moja przyjaciolka wychodzi za mąż druga sie zareczyla rozmawialismy o tym po czym On wyskoczyl z tekstem ze on sie ze mna nigdy nie ozeni ze to nie dla niego ze jak ma 30 lat to juz jest za stary i takie tam glupie tlumaczenia. Mial juz kiedys narzeczona 6 lat byli razem zdradzila go kilkakrotnie i sie rozstali probowalam zachowac spokoj zapytalam co do mnie czuje i kim dla niego jestem odpowiedzial ze nie wie co czuje ze on juz taki jest nie okazuje uczuc bo kocham cie tez nie mowi nie powiedzial nigdy uwaza ze wazne sa czyny nie slowa i tak to wlasnie wyglada niee wiem co powinnam zrobic doradzicie cos ?

Gość gość
A co chcesz przeczytać ? Tkwić w tym bagnie? Każdego kolejnego dnia on może odejść bo przecież nie wie co czuje a ty desperatka jak rzep ogona się go trzymasz. Będziesz cierpiec na

Gość gość
Wlasne życzenie.

Gość gość
Chłopak się sparzył w poprzednim związku, nie dziwne, że nie chce się żenić.

Gość gość
A od kiedy to trzeba mscic sie na dziewczynie za nieudany poprzedni zwiazek?