Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlodalekarka

Chciałabym iść na prawko ALE...

Polecane posty

Gość Mlodalekarka

Jak w temacie. Panicznie boję się odpalić sam samochód -dostaje trzęsiawki gdy siadam na fotelu mojego faceta (fotel kierowcy). Teorie umiem (pierwsze to, drugie to itd) doskonale ALE gdy mam zastosować ją w praktyce... Puszczam sprzęgło , nadusze lekko gaz i od razu puszczam (boje się ,że spowoduje wypadek, że zabije mojego faceta siedzącego obok, że ktoś wyjdzie na drogę, że samochód przekoziołkuje , że nie zdążę zahamować...) . Nie wiem jak się przełamać . Każdy kto próbuje mnie nauczyć jeździć z bliskich mi osób po tym jak wciąż puszczam i mówię "nieee", "boje się" ..."ale mi gorąco..." Itd wścieka się i każde mi zająć miejsce pasażera... Zaraz kończę studia -medycyna . Wyobraźcie sobie panią doktor bez prawka? Bo ja nie ... :D

Gość gość
wiecej cwicz na placu, ot parkowanie, nie, najwazniejsze to nauczyc sie obslugi maszyny samochod.

Gość gość
Ja mam w rodzinie lekarza bez prawka.

Gość gość
Ja mam prawko a nie jestem lekarką:D też się bałam...po prostu będziesz dłużej musiała ćwiczyć. Ten strach mija ale trzeba czasu. A czas to pieniądz! przeszłam to nie licząc ile mnie to kosztowało;)

Gość gość
A dlaczego cwiczysz na prywatnym samochodzie, zamiast iść na kurs i ćwiczyć z instruktorem??? To, co robisz teraz, to niezgodne z prawem. Jeśli uszkodzisz prywatny samochód, nie należy się odszkodowanie, a ty dostaniesz mandat za prowadzenie pojazdu bez uprawnień. Niby lekarka a głupia.

Gość gość
A jak zrobisz komuś krzywdę, to będziesz miała sprawę w sądzie i spaprane papiery. Szkoda ci kasy na kurs? Głupia, głupia, głupia. Dobrze, że się u ciebie nie leczę.