Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o tym ze moj facet mnie tak doluje?

Polecane posty

Gość gość

Zanim nie poszlam do pracy powtarzal mi wiele razy, ze sie do tego nie nadaje i sobie nie poradze. W koncu udowodnilam mu,z e sie myli i teraz mam prace , do tego biurową " w zawodzie". Jak pochwalilam sie mu, ze mnie tam chwala to powiedzial, ze pewnie " chwala bo nie maja innego wjscia , a za plecami mowia co innego" -co byscie pomysleli?

Gość gość
ze cie nie kocha, a wrecz nie lubi...

Gość gość
Mysle ze jestes glupia skoro lecisz na takich drani

Gość gość
Że czas na zmianę faceta na nietoksycznego.

Gość gość
07:57- on ma to do siebie, ze czasem potrafi byc mily, super czuly itd, , a pozniej wlasnie mnie w ten sposob doluje i jest zlosliwy :O zastanawiam sie tylko czy zwiazek gdzie facet mnie tak doluje ma sens

Gość gość
Baby jestescie dziwne lecicie n a najgorszy sort mezczyzn a tych dobrych olewacie

Gość gość
08:01- nie prawda, on poprostu do niedawna taki nie byl... Teraz pokazuje swoja prawdziwa twarz i sie wlasnie powaznie nad tym zwiazkiem zaczelam zastanawiac. On ma takie hustwki nastroju, ze czasem jest supermily, superczuly, ale jak ma gorszy humor potrafi byc zlosliwy

Gość gość
Desperatka z Ciebie ze z nim jesteś. Czym bardziej on ciebie gnoi, tym bardziej boisz się rozstawac i trzymasz się jak rzep do ogona

Gość gość
Jest miły i czuły jak chce Twojej dópy za przeproszeniem!!! Ocknij się kobieto, który normalny mężczyzna tak doluje kobietę która kocha? ON JEST PSYCHICZNY

Gość gość
dołuje czy nie ale i tak z takim debilem będziesz, więc po hooy drążysz temat idiotko, wybrałas sobie zjeeba to teraz się z nim męcz a nie płaczesz na publicznym forum badboy który nie szanuje cham zjeeb debil kocha mocniej prawda? nie ważne że zeszmaci że w morde nawet przyjepie, ważne że przy takim są emocje, emocje bez których jeeepane baby nie potrafią żyć

Gość gość
08:01 achaś, normalny facet w dzisiejszych czasach, nie ma takich!

Gość gość
Sam jesteś jeee "bany, nie ublizaj kobietom niedorajdo!

Gość Carycka
Facet ma niska samoocene i lepiej sie czuje jak bedzie ci umniejszal. Dla zakochanego mezczyzczy jego kobieta jest NAJ pod kazdym wzgl. A krytykuje sie konstruktywnie, zeby ktos poprawil cos na lepsze

Gość gość
Mysle, ze to czlowiek toksyczny, napewno sam jest rozehwiany emocjonalnie i niestety przez to nawala najblizszym. Ale to go oczywiscie nie upsrawiedliwia i powinnas z nim zerwac zanim to negatywnie zacznie na Ciebie dzialac

Gość gość
To jest zwykły psychopata , po ślubie z dzieckiem będzie jeszcze dużo gorszy , teraz delikatnie pokazuje swoją obrzydliwa twarz , uciekaj będzie dużo dużo gorzej , a to że jest czasem czuły , każdy ale to każdy facet jest czasem czuły nawet najgorsze bydlę

Gość gość
Wcześniej był inny... Nie kochana nie byl Był. Zawsze daniem ale miłość zaslepiala jego zachowanie. Zauważyłaś je dopiero, jak chciałaś iść do pracy, bo to coś na czym tobie zależało. On pewnie czuje się gorszy, bo może zarabiasz więcej of niego i to go boli, albo masz lepsze warunki w pracy. Taka zawiść i zazdrość... Będzie coraz gorzej. Będzie cię krytykował na każdym kroku, i już nie o pracę chodzi. Ale w domu. Będzie miał pretensje, że źle posprzatane, źle obiad zrobiony, wszystko będzie źle. Przechodziłam to samo, i leczylam się u psychologa przez mojego ex...